Povratak Mirka Vučinića!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 27.06.2017.
09:37
Izvor: Sportske.net

Kako prenose italijanski mediji, crnogorski napadač na pragu je povratka u Italiju.

Beta/AP Photo/Risto Bozovic
Beta/AP Photo/Risto Bozovic

Povezane vesti

Mirko Vučinić bi uskoro mogao da se vrati u redove italijanskog Lećea, kluba u kojem je sazrevao kao fudbaler čitavih 6 godina nakon što je napustio Sutjesku.

Poslednji klub mu je bio Al Džazira, ali mu je istekao ugovor, ima 33 godine, a pre nekoliko dana je potvrdio da želi da se vrati u Leće.

"Gazeta del mezođorno" tvrdi da se ovaj napadač vraća u pomenuti klub.

Leće nastupa u Seriji C, imaju velike ambicije da se u narednim godinama vrate u Seriju A, a Mirko Vučinić bi mogao da bude neko ko će im pomoći u tome. Pored njega, pominje se da bi u klub mogao da se vrati još jedan bivši igrač Lećea, Kristijan Ledezma.

Vučinić je za Leće igrao 6 godina, pre nego što je prešao u Romu, zatim i u Juventus sa kojim ima tri titule šampiona Italije.

Takođe, sa Romom je osvajao dva puta italijanski kup.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pravi romanista
Tuesday, 27.06.2017
15:04

Drago mi je da se vraca u Italiju..Nadam se da ce pomoci Leceu...Jedan od mojih omiljenih igraca Rome poslednjih godina...Nisam mu zamerio ni prelazak u Juve

avatar
Fejs str Hehe sport
Tuesday, 27.06.2017
15:00

Vredi svaki dinar.

avatar
FaStee
Tuesday, 27.06.2017
12:21

Mogao bi da dodje u zvezdu,imamo samo 8 napadaca

avatar
Barcelonista
Tuesday, 27.06.2017
11:38

E greote.....nije ni za Lece vise, ni za stoni fudbal a ne ista ozbiljnije :-)

avatar
Merseysade Red
Tuesday, 27.06.2017
14:49

Malodušan komentar. Izvini u Mirkovo ime što nije Mesi ili Ronaldo da bi mu se ti divio, a eto bio je i još je igrač sa super karijerom i priznatom. Još jednom oprosti znalče. Ali eto ima nas kojima je Misja legenda za kojeg smo navijali i divili se njegovim potezima. Malo li je puta srušio veliki tim potezom ili golčinom. Ali oprosti znalče, i adminima da razmotre kad već zabranjuju neke komentare da ovakve svrstavaju u takve takođe, jer psovka je odraz kulture a ovo je bezobrazluk!

avatar
Merseysade Red
Wednesday, 28.06.2017
08:18

Kakav je covjek ne znas ni ti, a evo opet procitah komentar, opet mi je malodusan. Nisam se ja pronasao uvrijedjen, nrgo je sve vise ljudi koji jedva cekaju da komentarom nekoga ocrne. Ono kao izmisljena je topla voda ako kazemo da je Mirko sad na zalasku karijere pa nije vise stari, pa ne moze vise i tako to. Mirko je posao tamo gdje je posao kad je vjerovatno i sam osjetio da nije na top nivou, zato ga je uostalom i prodao Juve. Sta je tu strasno? Ali zato Mirko na svaki poziv repke recimo iako ne moze da igra je tu sa svim ostalima, kad Bećo dade gol trci kao malo dijete i raduje se... pa i on je čovjek od krvi i mesa. Ima još jedna stvar zašto smeta ovaj komentar... Da nije pošao od strane istog profila ličnosti kao ti bi rekao da je glupan što ne uze pare kad mu se moglo... Je li Gerrard manji u tvojim očima te pođe u Galaksi, i hoće li svaki igrač od sad biti takav, pošto će većina tako završiti...? Je li Ćavi iz Barse nečovjek? I on iz Barse pođe za parama? Misliš li da su njemu trebale? Da si bio sportista ili da si se nečim bavio u životu onako jako, znao bi šta znači mirenje sa činjenicom da ti se kraj karijere bliži... Koliko je sportista samo i srozalo, ako se tako može reći, svoju karijeru jer nijesu mogli prihvatiti tu činjenicu. Eto pozitivnog mišljenja... nit ja znam da je ovo moje tačno, niti ti to tvoje... ali je poenta kakav ton šalješ. Ovaj tvoj je baš loš.

avatar
Barcelonista
Tuesday, 27.06.2017
16:36

Sto se nadje ti uvirjedjen? Prvo, da si uopste htio da procitas moj komentar, shvatio bi da ja nisam mislio nista lose o njemu poMbro, samo da je odavno on prestao da igra iole ozbiljan fudbal. Sa druge strane, taj isti Mirko je u vrhuncu svoje karijere poletio na istok za parama tako da i nije neki preveliki sportista i postovalac te igre vec momak koji je unovcio svoj talenat. Da ga znas iz privatnog zivota, takodje bi znao da i nije neki veliki dzek, kako se naroCki kaze ;-). Njegovi fudbalski kvaliteti od prije 4-5 godina su nesporni, resavao je velike utakmice, davao vazne golove i mamio uzdahe. Ali ce ostat zapamcen kao lik koji je trcao za parama. Oprosti sto te uvrijedih, ono kao.... ;-)

avatar
Kosta
Tuesday, 27.06.2017
10:38

Chevanton gde li je :)

avatar
Kladionicar
Tuesday, 27.06.2017
10:28

Ledezma se jos uvek bavi fudbalom?

avatar
Forza Napoli
Tuesday, 27.06.2017
09:59

Nek vrate i Bozinova 😂

avatar
The Truth
Tuesday, 27.06.2017
09:39

Taj bi i majku za pare prodao.Ako dodje neka ozbiljnija ponuda nista od povratka u Lece.