Potvrđeno - Lampard u Mančester Sitiju!

Autor: Janko Glavonjić
nedelja 03.08.2014.
10:30
Izvor: Sportske.net

Ono što je delovalo nezamislivo, ipak se desilo. Pelegrini je danas potvrdio da će legenda Čelsija Frenk Lampard sledeće polusezone nositi dres Mančester Sitija!

Beta/AP Photo/Craig Ruttle
Beta/AP Photo/Craig Ruttle

Povezane vesti

Frenk Lampard je nedavno potpisao dvogodišnji ugovor sa Njujork Sitijem, po kome će nedeljno zarađivati 90 hiljada funti, a društvo u novom klubu praviće mu David Vilja, doskorašnji napadač Barselone.

Ipak, Lampard u novom klubu neće igrati do naredne godine, pa su brojni klubovi širom Evrope i sveta bili rešeni da ga dovedu na pozajmicu.

Spekulisalo se da bi mogao u Melburn, kao i da njegov ujak Hari Rednap želi da ga dovede u Kvins Park Rendžerse, ali je ipak šampion Engleske, Mančester Siti, njegov novi klub do zime.

Pelegrini tvrdi da će imati mesta i za Lamparda i da je Englez potreban, mada ako pogledamo pretrpan vezni red Sitija pitanje je koju ulogu će Čileanac dodeliti legendi Čelsija.

Iako Čelsi i Mančester Siti tradicionalno nisu veliki rivali, ovo je možda samo "guranje prsta u oko" protivkandidatu za titulu.

Međutim, zbog pravila finansijskog fer-pleja kojima podleže Siti, Lampard će jako dobro doći Pelegriniju kao "home-grown" igrač i u Ligi šampiona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke