Potvrđeno - Košta, Kavani, Falkao i Himenez dobili ponude, dvojica će pristati!

Autor: Milovan Longinov
utorak 17.01.2017.
10:40
Izvor: Sportske.net

Bogati vlasnik kineskog kluba potvrdio je da je poslao ponude za Edinsona Kavanija, Dijega Koštu, Radamela Falkaa i Raula Himeneza.

Beta/AP Photo/Matt Dunham
Beta/AP Photo/Matt Dunham

Povezane vesti

Kinezi i ove zime prave haos na tržištu, a fudbalski klub Tijanđin je potpuno poludeo.

Vlasnik Šu Juhui je potvrdio da je ove zime poslao zvanične ponude za Dijega Koštu i Edinsona Kavanija, a da je želeo i Karima Benzemu.

''Zakazao sam sastanak sa agentom Žoržom Mendešom i on je došao u moj grad da me poseti. Želeo sam da dovedem Dijega Koštu, kao i Kavanija, ali nam je PSŽ rekao da ne može da ide pre juna, iako je on sam želeo da dođe. Istu stvar nam je poručio i Čelsi, samo što se to nama ne isplati, jer je u junu polovina našeg prvenstva i ne možemo toliko da čekamo'',
rekao je vlasnik Tijanđina i dodao:

''Ipak, pošto nećemo uspeti da dobijemo njih dvojicu ove zime, okrenućemo se takođe igračima koje zastupa Mendeš. Radamel Falkao i Raul Himenez su naše nove mete. Spremni smo da ih dovedemo, imamo gotove ponude. Nastavićemo da budemo strpljivi, teško nam je, ali na kraju ćemo dovesti nekog. Želeli smo i Benzemu, ali je promena zakona ovde dodatno zakomplikovala situaciju'
', rekao je Šu Juhui.

Dakle, u ovom momentu je gotovo sigurno da Košta i Kavani ne idu u Kinu ove zime, dok bi Radamel Falkao i Raul Himenez lako mogli da napuste Monako i Benfiku.

Inače, Tijanđin je ove zime doveo Aksela Vitsela, dok ekipu sa klupe predvodi Fabio Kanavaro.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NE LJUTI SE COVECE
Wednesday, 18.01.2017
05:39

Falkaov odlazak deluje dosta i realan s tim da je i dok je bio u Portu i dok je bio u Atletiku, mogao otici dalje u jaci klub. Ajd Atletiko koji je tada stasavao u ovo sada sto jeste i opet Spanski klub al onda tada po meni najbolja 9ka, ode u Monako?nPare ili neki jeben menazerski ugovor zarad bezanje od bede

avatar
atletico_madrid
Tuesday, 17.01.2017
16:39

Nike, dje bi nasao ciglu u tom trenutku, ne bi imao kad od slikanja

avatar
NIKE
Tuesday, 17.01.2017
23:13

Odvalio bi od nečije ograde:D Ubjedljivo vodimo ispred svih, on najbolji strijelac i igrač lige i pravi nam ovakvu frku u sred sezone, još pred dva derbija sa Liverpulom i Arsenalom za dvije sedmice, šta bi mu ti uradio, ali iskreno?

avatar
West London
Tuesday, 17.01.2017
13:12

Opasni Kinezi nema šta,kapitala se ima,mada sumnjam da će još ići u Kinu i Falcao,Kavani,Costa i Himenez,mada nikad se nezz,danas se sve vrti oko novca,sve manje i manje je igrača kalibra Totti,Lahm,Gerrard,Giggs,Zanetti,nTerry,koji igraju srcem i dušom za klub

avatar
Nikolaus
Tuesday, 17.01.2017
12:13

Sta kaze?Hteli smo i Benzemu.Pa koga vi rodjace niste hteli?

avatar
NIKE
Tuesday, 17.01.2017
11:58

Kako bi ja sad zalijepio Kostu za kišnu klupu i dao Bačuaju šansu, mada i ovo sa lažnom devetkom nam ide odlično, da mi je samo sresti Kostu gdje na putu, kako bi ga slatko gađao ciglom.

avatar
Carina
Tuesday, 17.01.2017
11:53

Ne znam. Sada citam da trazi 300.000 da ostane u klubu. Sta ce onda da spreci ostale da tako pocnu da se ponasaju? Samo njegov transfer. Mada bi i tad znacilo da ko god hoce na silu da ode, samo treba da se ponasa kao balavac, sto opet nije plus. Ne znam kako pravilno resiti ovu situaciju, valjda ce Roki i Konte nesto smisliti.