Potvrda - Evo kako je sprečen Mbapeov dolazak u Real!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 09.09.2017.
10:18
Izvor: Sportske.net

Uticalo je nekoliko faktora, jedan čovek odlučio u ime svih, nije istina da Mbape nije želeo da sačeka, druge strvari su u pitanju...

EPA-EFE/EPA/ETIENNE LAURENT
EPA-EFE/EPA/ETIENNE LAURENT

Povezane vesti

Kilijan Mbape je završio u Pari Sen Žermenu i tu je kraj priče, međutim ostalo je nejasno šta se desilo sa Realom, naime, na pravom sastanku sa Parižanima, mladi igrač je rekao da je njegova namera da ode u Madrid.

On je pre par dana rekao da je prvobitni plan bio da ostane u Monaku, ali da se posle nešto dogodilo o čemu za sada ne želi da govori.

Ipak, španski mediji kažu da je Real odustao iz nekoliko razloga, i da nije baš sasvim tačna priča da je transfer propao jer Mbape nije želeo da ostane još sezonu među "Kneževima" kao pozajmljen igrač.

Izgleda da je svako imao svoje razloge, Zidan ga je želeo, ali samo ako ode Bejl, u suprotnom smatrao je da za Mbapea nema mesta.

Ključni pritisak je navodno izvršio Kristijano Ronaldo. On je pretio da će otići, ako Real dovede Mbapea i ispuni njegove finansijske uslove.

Nešto o toj temi je natuknuo i Florentino Perez koji je juče rekao da bi dolazak Mbapea na neki način podelio svlačionicu i da je mladić izabrao da se vrati u rodni grad za veliki novac.

Navodno je Ronaldo rekao predsedniku da je ludost platiti 180 miliona za Mbapea, da je tim odličan bez njega i kroz redove saopštio da će otići. Imao je doduše samo jednu opciju, ne Junajted, kako se pričalo, već baš PSŽ.

Real se suočio sa velikim zahtevima Mbapea, tačnije njegovog oca, u prvim kontaktima, mladić nije tražio veliki novac, oko 8 miliona evra po godini, ali mu je PSŽ ponudio duplo više.

Monakova ponuda je takođe bila na stolu, Mbape ih je šokirao, želeo je da ga izjednače sa Falkaom, tačnije 15 miliona evra po godini.

Za Real obeštećenje nije bilo problem, plata jeste, potpuno bi poremetila strukturu, a nisu želeli ni da izgube Ronalda. Uz to, Bejl je odbio i da pomisli da napusti klub ovog leta, pa jednostavno nije bilo načina da dovedu mladog Francuza, mada se stiče utisak da ne žale preterano zbog toga.

Ili je možda priča o kiselom grožđu u pitanju.

A kako je prošao Mbapeov debi za novi klub?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

18 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Breaking Bad
Saturday, 09.09.2017
12:24

Real prati Vernera ove sezone, biće to odličan špic (mada je i sada).

avatar
Barca4ever
Saturday, 09.09.2017
12:20

Igrac koji ucenjuje klub. Salim se, ne verujte sve sto pisu.

avatar
Saturday, 09.09.2017
11:47

Struktura plata je problem i to se znalo, kad je od finog decka koji je u iznajmljenom stanu pika pes i salej sve pare kevi... Zatrazio platu vecu od Modrica, Krosa ili Iska. POjavice se jos takvih a sigurno da nije ni prvi ni poslednji talenat, Nejmar, Mbapae, Asensio, Isko, Rasford, Odegard, Dembele, Sterling xd za poslednjeg, Kejn, a ima i dobrih koji nisu tako izvikani Milik recimo.

avatar
Golzalo Higuain
Saturday, 09.09.2017
18:52

pa noramlno da ce trazit.pare jer je igracina, svako pametan bi tražio ogromne pare, a on u PSG sigurno nema vise od deset miliona ovo su samo price

avatar
Go Hard or Go Home
Sunday, 10.09.2017
16:22

Ima 13 miliona zvanicno. Igranica? On je jos dete

avatar
MSSZRMK
Saturday, 09.09.2017
11:41

Ronaldo da ode zbog Mbapea smešno. Od Bejla nije zavisilo nista,prodat je Mariano i Morata i došao je samo Majoral koji nema kvalitet za Madrid.Imamo jednog napadača manje u odnosu na prošlu sezonu,Lotin od 180 miliona ne bi ostao na pozajmici,niti bi sedeo na klupi zbog propalog Bejla i lenjog Karima.Alav je na pare i ne treba takav.7 miliona po sezoni bi mu bilo sasvim dovoljno,obožava Zidana i Ronalda,a priča da će u PSZ-u više igrati.Prazne priče,običan plaćenik.Igracima treba biti čast i privilegija što mogu nositi dres jednog Real Madrida,a njemu sa 19 godina nije dovoljna ta plata.

avatar
Saturday, 09.09.2017
11:26

Imaju oni i bolje od njega , Isko , Asensio i Sebaljos... Zapamtite , Sebaljos , decko ce da napravi haos u Realu ... Tj nastavice , jer ovi su pometlali u zadnje dve godine sve pred sobom ...

avatar
Go Hard or Go Home
Sunday, 10.09.2017
16:22

Sebaljos ce napraviti haos kad pocne da igra, lik ima neverovatan pas ali to vide svi osim zizua.

avatar
Realan tip
Sunday, 10.09.2017
23:09

Haos ce da napravi Levante cini mi se samo i ko vam ono jos otkide bodove. Ove sezone vas ceka slobodan pad, zivi bili pa vidjeli. Bejl i Benzema su proslost, Ronaldo ce da kmeci poslije losih partija, a onda ste ga ugasili. Mesi kako je krenuo sam ce vam uzeti titulu ispred nosa,

avatar
Che Wolfasin
Saturday, 09.09.2017
11:14

Da je njega Real zaista hteo on bi danas nosio beli dres.

avatar
MaNcHesTeR_ed
Saturday, 09.09.2017
11:07

Realu trenutno ne treba Mbape, Benzema moze jos 5 godina da igra na visokom nivou

avatar
MSSZRMK
Saturday, 09.09.2017
16:30
avatar
LuckyStrike
Saturday, 09.09.2017
10:47

Ovo je moje misljenje sta bih ja uradio... Ne bih doveo Mbapea ove gpd kap sto ga nisu ni doveli... vec bi sledece godine lepo prodao bejla mancisteru i pokusao da dovedem dibalu ili ubacio bejla za trampu sa juveom za dibalu.. Dibala bio prvi spic benzema rezerva ili bi i benzemu prodao a ronaldo ako se dibala povredi moze na spica... Navas -n Carvahal - Ramos - Varan -n Marselo - Modric - Kros - Asensio - Isko - Ronaldo - Dibala ... pp meni odlican tim

avatar
realan88
Saturday, 09.09.2017
13:48

svaka cas,dibala sledeca velika stvar posle neimara

avatar
MSSZRMK
Saturday, 09.09.2017
16:30

Dibala je poluspic,Ronaldo igra u vrhu napada.Bez Kasemira ne vredi nista.

avatar
Saša MKD
Saturday, 09.09.2017
10:42

Jel se to pokušava opravdati lakomost klinje za veći novac, ili...

avatar
Garban
Saturday, 09.09.2017
10:25

Ma Don Perez mu je jednostavno spustio slušalicu nakon što je ovaj potražio platu 12 milki i to je to. Ne može Realu neki tamo klinac da traži veliki novac nakon jedne dobre polusezone.