Posle Bjelika, Venger planira nove kupovine!

Autor: Janko Glavonjić
petak 16.01.2015.
10:43
Izvor: Sportske.net

Mladi reprezentativac Poljske Kristijan Bjelik danas bi trebalo da prođe medicinski pregled sa Arsenalom, i ako sve bude u redu, potpisaće ugovor sa engleskim timom. Ipak, tu neće biti kraj kupovinama u januaru!

Beta/AP Photo/Tim Ireland
Beta/AP Photo/Tim Ireland

Povezane vesti

Arsen Venger je priznao engleskim medijima da će, posle Bjelika, još igrača stići u klub.

Posle povrede Matjea Debušija, Arsenal je ostao sa poprilično "tankom" rotacijom u odbrani, mada mesto desnog beka nije toliko problematično, pošto se i Belerin solidno pokazao u poslednje vreme, tu je i Čembers, koji je podrška i na štoperu.

Ipak, da ne bi ponovo levi bek Monreal takođe prinudno igrao na poziciji štopera, Arsenal planira da dovede pojačanje na tom mestu.

"Radimo jako naporno. Neću vam otkriti o kojim igračima se radi, ali se svakodnevno raspitujemo i pokušavamo da dovedemo pojačanja.

Posle povrede Debušija, rotacija je skraćena u odbrani i to je prvi prioritet, ali ako se otvori šansa i za neku drugu poziciju, iskoristićemo je
", otkriva Venger.

Vridžil Van Dajk, Vinston Rid, ali i Mats Humels se pominju kao glavni kandidati za mesto štopera.

Ipak, za svakog od ovih igrača, Arsenal će imati konkurenciju drugih engleskih klubova, pa će Venger verovatno morati da dobro "odreši kesu", kako bi osigurao dolazak nekog od njih.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ajde?
Friday, 16.01.2015
12:34

Ovog Bjelika ni ne računam kao pojačanje, taj će u prvi tim ući za godinu - dve. Ako ne dovede štopara i zadnjeg veznog, januarski prelazni rok možemo smatrati katastrofom.