Portugalci spremaju prijavu protiv "Čekićara"

Autor: Beta Beta
četvrtak 07.09.2017.
22:57
Izvor: Beta

Nove loše vesti za ekipu Vest Hema.

EPA/HANNAH MCKAY
EPA/HANNAH MCKAY

Povezane vesti

Fudbalski klub Sporting iz Lisabona prijaviće Međunarodnoj fudbalskoj federaciji (Fifa) engleski klub Vest Hem zbog "nedozvoljenog kontakta" sa igračem portugalskog kluba Vilijamom Karvaljom, preneo je danas "Skaj".

Vest Hem je tužio direktora službe za odnose sa javnošću Sportinga iz Lisabona Nuna Sarajvu, koji je suvlasnika engleskog kluba Dejvida Salivana nazvao "lažovom" i "parazitom" i koji tvrdi da londonski klub nije poslao nijednu ponudu za Karvalja.

"Skaj" je juče objavio da postoje dva imejla, i da u prvom Saliven nudi nešto manje od 23 miliona funti za Karvalja, a u drugom nudi i 10 odsto od naredne prodaje igrača i dodatne premije ako se Vest Hem plasira u Ligu šampiona.

Saliven je rekao prošle nedelje da je Sporting odbio obe ponude, a da je portugalski klub kontaktirao Vest Hem poslednjeg dana prelaznog roka sa željom da pregovara o novoj ponudi, ali da za to nije bilo dovoljno vremena.

Sarajva je prethodno rekao na Fejsbuku da "nije stigla ponuda za fudbalera Vilijama Karvalja".

"Dužnost gospodina Salivena je da dokaže ono što je rekao. Sporting ga poziva da pokaže javnosti ponude koje je poslao, kao i da dokaze da ih je Sporting dobio", rekao je on.

Karvaljo je prošao omladinsku školu Sportinga, a za prvi tim debitovao je 2011. godine. Odigrao je 155 utakmica i postigao 10 golova.

On je sa reprezentacijom Portugala osvojio Evropsko prvenstvo prošlog leta u Francuskoj.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Plava Horda
Friday, 08.09.2017
00:34

Ovaj ima da dobije cekic u glavu.

avatar
Liverpulovac
Friday, 08.09.2017
00:07

U 80% slučajneva se prvo stupi u kontakt sa igračem, samo jadni klubovi prijavljuju za to...

avatar
NikkiCFC
Thursday, 07.09.2017
23:01

Ako se Vest Hem plasira u LS hahhah sjajno! Sa ovako nesposobnom upravom i trenerom ostanak u ligi je veliku uspeh. Kad nisu sposobni da dovedu igraca iz portugalije koji svi svako leto jedva cekaju da prodaju sve najbolje igrace sta reci.