Portugalci kvare posao Arsenalu?

Autor: Nikola Miloradović
sreda 21.06.2017.
23:47
Izvor: Sportske.net

Kako portugalski mediji prenose navode "Mundo Deportiva", Sporting iz Lisabona planira da angažuje veliko pojačanje ovog leta.

Beta/AP Photo/Alvaro Barrientos
Beta/AP Photo/Alvaro Barrientos

Povezane vesti

Arsenal je imao razočaravajuću sezonu, izgubili su mesto u Ligi šampiona, ali je Venger dobio poverenje uprave.

Francuski stručnjak će morati vredno da radi ovog leta i svom timu obezbedi par kvalitetnih pojačanja, a verovalo se da je jedna od glavnih meta "Tobdžija" vezista Barselone Arda Turan.

Bivši fudbaler Atletko Madrida je za 34 miliona evra stigao u Barsu, ali se nije naigrao na "Kamp Nou", pa se pretpostavlja da će novi trener Barselone Ernesto Valverde pokušati da ga proda.

Navodno je Arsenal bio spreman da ponudi i 30 miliona evra za njegove usluge, što je svakako ponuda koju bi Barsa teško mogla da odbije, ali kako uprava "Tobdžija" još uvek ništa konkretno nije poslala na adresu "Blaugrane", čitav posao mogao bi da im pokvari lisabonski Sporting.

Oni su naime zainteresovani za Turana, a to potvrđuje i sastanak koji su održali superagent Žorž Mendeš i predstavnici Barselona, na kom se između ostalog govorilo i o turskom reprezentativcu.

Mendeš često posluje sa lisabonskim "Lavovima", pa se veruje da namerava da posreduje u Turanovom transferu u Sporting.

Koliko je ovo realno, saznaćemo uskoro, videćemo da li ovakve infromacije mogu da utiču na Arsenal da ubrza sa svojom ponudom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ajde?
Thursday, 22.06.2017
08:19

Na kraju će dovesti ovog polovnjaka. Bio je dobar, ali već 2 godine ne igra ozbiljan fudbal, a i ulazi u godine, da mu je cena oko 15 miliona pa i da se uzme za klupu, ovako...

avatar
Sporske me ugasile
Thursday, 22.06.2017
04:43

Uz svo postovanje,ako Sporting kvari posao Arsenalu onda Arsenal nije veliki klub,kao sto je uvek bio

avatar
The Truth
Wednesday, 21.06.2017
23:49

Vodite ga samo da ne dodje u Arsenal