Porto prodaje Džeksona Martineza, red sve duži

Autor: Janko Glavonjić
ponedeljak 23.02.2015.
15:00
Izvor: Sportske.net

Kolumbijac će na kraju sezone otići sa 'Dragaa', karijeru će po svoj prilici nastaviti u Premijer ligi, ali će se za njegov potpis voditi velika borba na ostrvu.

Beta/AP Photo/Paulo Duarte
Beta/AP Photo/Paulo Duarte

Povezane vesti

Prema informacijama do kojih je došao 'Metro', čak četiri premijerligaša iz 'gornjeg doma' žele da u svoj tabor dovedu Džeksona Martineza.

Tako ovaj list, pozivajući se na izvore bliske Arsenalu, u današnjem izdanju piše da uprava 'Tobdžija' sprema ponudu tešku 29.5 miliona finuti za kolumbijskog napadača.

Reči Arsena Vengera svedoče da nije reč o klasično spekulaciji, već o ozbiljnim namerama.

"On je veoma snažan, veoma efikasan, on je od onih igrača koji umeju sami sebi da naprave prostor pred golom.

Siguran sam da bi se lako prilagodio na Premijer ligu, njegovo telo može da napravi razliku."
izjavio je 'Profesor'.

Predsednik 'Zmajeva' Pinto da Košta je u izjavi portuglaskim medijima potvrdio da klub neće imati ništa protiv Martinezovog odlaska. Naravno, pod određenim uslovima.

"Džekson je prošlog leta bio blizu odlaska, ali smo se dogovorili da ostane još jednu sezonu. Moći će da ide na kraju sezone ako stigne dobra ponuda." rekao je prvi čovek Porta.

Martinez je više puta istakao da je navijač Arsenala od malih nogu, mada će, kako stoje stvari, 'Tobdžije' imati konkurenciju u Totenhemu, Liverpulu i Mančester Junajtedu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MaNcHesTeR_ed
Monday, 23.02.2015
16:18

Sve preko 20miliona je kradja za ovog igraca, dobar je on, daje golove, al pitanje je kako bi se snasao u najboljim ligama...

avatar
la_decima10
Tuesday, 24.02.2015
20:19

u west hamu bi bio idealan.....treba otići u klubove koji su standardno na 3., 4. poziciji.....ne bi trebao da se zaleće na klubove koji su 1.