Ponuda stigla u Juve, sada je sve na igraču!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 04.07.2017.
10:43
Izvor: Sportske.net

Juventus mu ostavio odluku, što se njih tiče, prihvatiće ponudu...

AP Photo/Alexandra Panagiotidou
AP Photo/Alexandra Panagiotidou

Povezane vesti

Ponuda je stigla u Torino.

Čelsi je i zvanično, kako pišu italijanski mediji ponudio 70 miliona evra za Aleksa Sandra.

Brazilac je imao sličnu ponudu i Pari Sen Žermena, ali ne želi u Francusku.

Juventus mu takođe nudi novi ugovor do 2020. u pitanju su 5 miliona evra čime bi postao jedan od najplaćenijih u klubu.

Ali, Anjeli i Marota su čvrsti u stavu da nezadovoljne ne žele, i da svaki igrač koji ima nameru da ode to i učini, normalno, uz obeštećenje.

Ovih 70 miliona što je svetski rekord za defanzivca, ali i najveća suma koju bi Čelsi ikada platio za jednog igrača Juve će prihvatiti, ali, pre toga Aleks Sandro treba sam da zatraži transfer.

To znači i da se odrekne novca na ruke koji bi dobio prelaskom, takva je procedura. Time bi i klub pred navijačima bio čist, oni ne žele da Sandro ode, ali ga neće zadržavati protiv njegove volje.

Ni Brazilac, kako se tvrdi nije siguran, sa jedne strane dobio bi veći novac u Čelsiju, ali sa druge, u Juventusu je mnogo napredovao, nema ni konkurenciju od kada je otišao Evra i svakako da nije lako promeniti sredinu, tim pre što igra za jedan od najvećih klubova na svetu.

Uz to, nije nevažno, kako sada stvari stoje stiže mu dobar prijatelj Danilo, njih dvojica su veoma bliski iz vremena kada su igrali za Porto.

Očekuje se da prelomi, Juventusu se žuri, jer od prodaje Aleksa Sandra zavisi i to šta će uraditi u prelaznom roku i da li će vratiti Spinacolu iz Atalante godinu dana ranije.

Juve čeka i dolazak Bernadeskija u koga će biti uloženo najviše novca ovog leta, ali i da Rajola završi stvari sa PSŽ i dovede Bleza Matuidija koji će biti pojačanje za sredinu terena.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

17 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Naka TZ (CFC)
Tuesday, 04.07.2017
23:36

Stvarno ogromna lova je u pitanju ako se kompletira transfer postat ce najveci u Celzijevoj istoriji trgovanja a i postat ce Alex Sandro najskuplji defanzivac u istoriji fudbala.Mislim ako je pametan Sandro ce preci u Celzi sigurno ce uz Kontea biti jos bolji vjerovatno i najbolji lijevi bek uz Marcela na planeti. U Juventusu nema sta vise trazit odigrao je 2 sezone osvajao je Seriu A nije imao srece u finalu protiv Reala tako da mislim da nema sta vise sa Juventusom da gura.Ako je pametan preci ce u Celzi 26 mu je godina jos je relativno mlad igrac. Ako zeli da bude dobro placen igra u dobrom velikom klubu ,sa visokim ambicijama svake sezone, sa vrhunskim trenerom i najacoj ligi gdje moze samo biti bolji preci ce u Celzi sto mi plavci se i nadamo .

avatar
MSSZRMK
Tuesday, 04.07.2017
11:46

Ovim bi Juventus pojacao konkurenciju za trofej LS a oslabio svoj tim.Danila iz Madrida nece izvuci za manje od 30 miliona evra njega je pojeo pritisak u klubu.Poceo je da pruzi dobre partije u zadnje vreme najbolje da ostane.Ako ode treba uzeti Kansela iz Valensije zna ligu i Ronalda samo ne znam kolika mu klauzula negde pise 30 miliona negde 50.Ako neko plati 70 miliona za levog beka onda treba ocekivati jos ludje ponude u buducnosti.

avatar
Z
Tuesday, 04.07.2017
15:43

Ovim parama mogu da dovedu Costu i Danila i da im ostane....

avatar
ErDraX
Tuesday, 04.07.2017
16:52

ne mogu jer su obojica stranci..;)

avatar
MSSZRMK
Tuesday, 04.07.2017
16:34

Mislim da imaju samo jedno mesta za igraca van Evrope.Da mogli bi ih dovesti za tu cifru.Danila za 30 i Kostu za 40.

avatar
Benz9
Tuesday, 04.07.2017
16:33

Danilo je smiješno loš igrač i stvarno mi nije jasno odakle on u Realu...prodati ga i dovesti Ojarzabala kao alternativu za Karvahala i da nas Bog vidi...kakav Kanselo kakvi bakrači...

avatar
mak_juventino
Tuesday, 04.07.2017
11:32

Ostani , majstore !!!

avatar
Goran.984
Tuesday, 04.07.2017
11:29

Kako su mu lijepo gospodski postavili uslov..pa neka izvoli,niko ga ne tera... Juve ili ima dobrog igraca ili velike pare,druge nema..

avatar
Z
Tuesday, 04.07.2017
11:17

On je fantasrican igrac, a ovo je previse novca za defanzica, makar se radilo i o ofanzivnom beku. Imamo Alonsa na toj poziciji, to je igrac koga Konte nije nasledio, vec doveo i on se odlicno snasao u PL. Mislim da nam je mnogo izlozenija pozicija desnog beka, krila, veznjaka i napadaca.

avatar
Mihajlo_NS
Tuesday, 04.07.2017
11:07

Vredno rizika! U PL bez razmisljanja! Cekamo te!

avatar
Zauvek Plavac
Tuesday, 04.07.2017
11:03

Ovo znači da neće otići nigde.

avatar
Naka TZ (CFC)
Tuesday, 04.07.2017
23:41

Ovaj transfer nam je najbitni dzaba sve da dovedu one igrace ako Sandro ne dodje bit cu razocaran jer nam je potreban sljedece sezone. Alonso sam nece moci da iznese sezonu a ako i dodje neko drugi umjesto Sandra pitanje je kakav ce biti u Celziju.