Poketinu malo jedan Musa Dembele, želi još jednog

Autor: Lazar Mitrović
sreda 11.11.2015.
17:56
Izvor: Sportske.net

Argentinski menadžer želi da napravi tandem fudbalera sa istim imenom i prezimenom.

BETA/AP Photo/David Zalubowski
BETA/AP Photo/David Zalubowski

Povezane vesti

Totenhem bi uskoro mogao da ima dvojicu Musa Dembelea, nakon što je objavljeno da žele da dovedu fudbalera koji nastupa u redovima gradskog rivala, Fulama.

Stariji Musa Dembele je imao sličan razvojni put, pošto je na 'Vajt Hart Lejn' stigao upravo iz ekipe sa 'Krejvin Kotidža'.

Njegovim stopama bi uskoro mogao da pođe i 9 godina mlađi fudbaler, koji je jedan od najboljih fudbalera tog kluba, koji se trenutno takmiči u Čempionšipu.

19-godišnji fudbaler je ove sezone na 18 mečeva postigao 5 golova, a trenutno se nalazi u 'paklenoj formi', pa je pogađao na poslednjih 5 mečeva.

Njemu ističe ugovor na kraju ove sezone, pa je ovo Fulamu idealna prilika da na njemu nešto zaradi, a kako pišu engleski mediji, 'Pevci' su za njega spremni da izdvoje 15 miliona funti.



Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nikola Nikola
Wednesday, 11.11.2015
19:11

Leviju bi bilo bolje da krene u potragu za kvalitetnim stručnjakom koji će mu ukomponovati i ovako super kvalitetan tim, ili jednostavnije da - klekne ispred Rednapa.

avatar
mitric
Wednesday, 11.11.2015
20:55

Poketino za sada radi odlican posao sa ekipom koju ima. Rednap ne bi bio ni izbliza uspjesan danas kao on.

avatar
mitric
Thursday, 12.11.2015
18:17

Pa ako pogledas kakav je bio Lamela sezone kad su vodili Boas i Servud, njegova sadasnja igra je za klasu iznad te. Sto se Kejna i Eriksena tice, mislim da igraju na sasvim zadovoljavajucem nivou i da njihova igra konstantno napreduje. A Aliju je ovo tek prva sezona dok je presao iz dva ranga nize lige, tako da je ovo sto prikazuje i vise nego dovoljno za momka od 19 godina :) Uostalom nisu ni toliko daleki od 3. mjesta...

avatar
Nikola Nikola
Wednesday, 11.11.2015
21:14

Verujem da si navijač Sparsa. Meni kao višedecenijskom simpatizeru tog kluba uopšte ne prija podatak da se muče protiv svake ekipe u ligi (nekad te nekad eksplodiraju). Ovaj sastav, sa pretalentovanim Lamelom, Eriksenom, Alijem, Kejnom... bi morao da bude u TOP3 makar u sezoni u kojoj se Čelzi i Liverpul isusovski muče, a Arsenal i oba Mančestera tek nekad te nekad pokažu klasu. Čovek nije u stanju da maksimalno eksploatiše ponajbolji ofanzivni trio u Engleskoj (pa i šire) - Min, Eriksen, Lamela, štaviše on je od Lamele napravio igrača koji je predmet ismevanja.