Poketino završava posao sa fudbalerom Barselone

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 26.06.2017.
13:52
Izvor: Sportske.net

Maurisio Poketino bi mogao uskoro da dobije veoma značajnog fudbalera.

Beta/AP Photo/Claude Paris
Beta/AP Photo/Claude Paris

Povezane vesti

Neko ko bi mogao u budućnosti da predstavlja fudbalera koji će igrati bitnu ulogu u Primeri ili Premijer ligi jeste mladi fudbaler Barselone Karles Alenja.

U Barseloni bi ovaj fudbaler koji igra na poziciji veziste veoma teško mogao da dobije šansu u narednoj sezoni, pa se prodaja nameće kao opcija za pomenuti klub.

Alenji je ponuđen novi ugovor koji nije prihvatio iz prostog razloga jer očekuje ponude klubova u kojima bi mogao da stekne igračko iskustvo.

Totenhem se javio, Poketino je veoma zainteresovan da plati otpusnu klauzulu od 3 miliona evra.

Alenja je odigrao 4 utakmice u prošloj sezoni za Barsu, 3 u prvenstvu i jednu u kupu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Velimir Bajceta
Monday, 26.06.2017
23:47

Tottenham mora pre svega da radi na zadrzavanju svojih igraca. Ako zele nesto vise (ne na svim frontovima, jednostavno nisu dovoljno jaki, a i nemaju novac za 3-4 kvalitetne rotacije), trebalo bi da probaju da dovedu 2-3 odlicna igraca i da se fokusiraju na PL. Treba im krilni igrac za startnih 11 (Son je ok, ali neko bolji), mozda spic koji bi menjao Kanea (ali mislim da bi to mogao da radi i Delle Alli koji se ove godine pokazao odlicno kad su ga gurali napred) i odbrambeni igrac. Sa klincima koje imaju, mogli bi da postanu izuzetno opasna ekipa kroz godinu - dve. Kod njih pre svega vidim Douglasa Costu kao prvo resenje ili Thomasa Lemara kao drugo. U odbrani mozda pokusati sa Rudigerom, Jose Gimenezom? Nek prodaju Lamelu, Janssena, Sissoka, mozda Davisa i onda eto i nesto novca.

avatar
Offside
Monday, 26.06.2017
14:42

Ovaj Totenhem je pravi klub!Kupi par klinaca za desetak mil. eura a idalj su drugi na tabeli i titula im izmice za par bodova i bolji su od svih koji trose stotine miliona na nekakve zvezde.Bravo za ovu politiku,zbog ovoga ce Totenhem uvek imati moje postovanje sta god ko pricao!

avatar
riquelme
Monday, 26.06.2017
15:32

Slazem se samo ne u potpunosti. I ona politika maksimum 100 k nedeljno itd. Nisu uvek drugi. Cak ni u prvih 4 nisu stalno. I to nema sanse da se nastavi. Mislim da je Poketino sledeci u Realu kad god da to bude posto ce ga smoriti to budzenje igraca koji posle predju u Barsu, Real, MU, Celzi... Sada su imali sansu, prosle jos vecu. Samo im je nedostajao jedan koji prima 200 k nedeljno to da resi do kraja. Ovo je pislednji voz, mada ce biti teze ove godine. Pogotovo bez nekog ozbiljnog pojacanja.

avatar
MaNcHesTeR_ed
Monday, 26.06.2017
17:06

To je zahvaljujući Leviju

avatar
NEMANJA RM
Monday, 26.06.2017
16:59

Sta ce Poketino u Realu kad Zidan pravi najbolju ekipu svih vremena,nema od kraljevski dnk.

avatar
Umtiti legenda
Monday, 26.06.2017
14:25

On ostaje u Barsi.

avatar
Go Hard or Go Home
Monday, 26.06.2017
15:08

Mali je odbio ugovod Barse i ima klauzulu, ostaje sigurno😂

avatar
Lecter
Monday, 26.06.2017
16:04

Izjavio je da ostaje ali ceka momak rasplet oce li biti prikljucen prvom timu ili ostaje u B timu,u tom slucaju naravno da ce izabrati Totenhem neko Barselonu B. Sad sve zavisi od uprave a kako posluju u poslednje vrijeme mislim da mu nece pruziti sansu i ovaj talentovani decko ce otici za sicu,tih 3 milona moze da plati svako a Barselona ce kupiti za 50 miliona nekog polovnjaka.

avatar
Monday, 26.06.2017
15:22

ma sigurno , odbio je eto tako , bilo mu dosadno ... plakanje ...