Poketino zainteresovan za fudbalera "Trešnjica", da li je ovo znak da Voker ide?

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 08.05.2017.
21:03
Izvor: Sportske.net

Kako prenose mediji u Engleskoj, trener Totenhema je zaintereovan za desnog beka Bornmauta.

Beta/AP Photo/Tim Ireland
Beta/AP Photo/Tim Ireland

Povezane vesti

Sparsi su na pragu da i ove sezone ostanu bez trofeja, Čelsi im beži četiri boda, ali ima i utakmicu manje, te je izvesno da će "Plavci" osvojiti titulu u Premijer ligi.

Ponestalo je "goriva" Sparsima u završnici sezone, kao i prethodne godine, uprkos tome što imaju najbolju odbranu lige, jedan od najboljih napada i uz Mančester junajted najmanje poraza u ligi.

Poketino ipak ne odustaje od svoje filozofije, želi što više engleskih fudbalera u svojim redovima, a kako bi bez jednog mogao da ostane, rešio je da ga zameni drugim.

Naime, Kajl Voker je sve bliže odlasku iz kluba, Mančester siti je veoma zainteresovan, spreman je i da mu ponudi daleko veću platu, te se sve više šuška da bi mogao da se preseli na "Etihad".

Više o tome možete pročitati u nastavku.



Poketino je izgleda pronašao i adekvatnu zamenu i to u dvorištu Bornmauta, navodno je zainteresovan za usluge Adama Smita.

Ovaj 26-godišnji fudbaler je jedan od najstandardnijih u postavi ekipe Edija Haua, odigrao je 34 meca u Premijer ligi ove sezone, upisao pet asistencija i postigao jedan pogodak.

Interesantno je da je upravo u akademiji "Pevac" počeo da se bavi fudbalom, prve profesionalne korake imao je u dresu Vikomb Vonderersa u čijim redovima je igrao kao pozajmljeni igrač Sparsa.

U dresu Totenhema je u sezoni 2011/12 upisao jedan nastup, ali je odlučeno da nema kvalitet da nastupa za "Pevce", te se 2014. preselio u Bornmaut.

Videćemo kako će se stvari razvijati ovog leta, ukoliko Voker zaista napusti klub, Poketino će po desnom boku u odbrani moći da računa na Tripijea, koji se odlično pokazao ove sezone, a sve je verovatnije i Adama Smita.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
PepGuardiola-Im back
Tuesday, 09.05.2017
22:46

Najbolji bek u ligi.On i Mendi,kao i Ederson ne trebaju kostati zajedno preko 120-130 miliona.Eventualno jos jedan stoper i vezni i to bi bilo tih najavljivanih 250 miliona.

avatar
Nikki92CFC
Tuesday, 09.05.2017
17:05

Bornmut ako se ne pojaca sigurno ispada sledece godine.

avatar
SaMORealNO
Tuesday, 09.05.2017
08:41

Eric Dier je cini mi se prvobitno igrao desnog beka tako da moze i on da pokrije tu poziciju po potrebi

avatar
Los Vikingos
Tuesday, 09.05.2017
01:05

Wolker je vec godinama najbolji desni bek Premijer lige, voleo sam da zameni Arbelou u Realu ali dolaskom Carvajala vise ne. Gde god da ode bice veliko pojacanje, brz, prodoran i pozrtvovan na svakoj tekmi.

avatar
AfricaLofS
Monday, 08.05.2017
22:01

Ne verujem da ce napustiti Englesku. Sudeci po svemu, zavrsice u Sitiju. Na kraju bi to bilo najbolje sa jedne strane za Totenhem, a sa druge za samog fudbalera i Siti. Ima 26 godina sto je odlicno.

avatar
Z
Monday, 08.05.2017
21:11

Kao sto sam vec rekao, uvaliti ga Barsi, ne jacati konkurenciju, uzeti dobar kes. Sa druge strane Barsa dobija vrhunskog igraca koji se uklapa u njenu filozofiju igre i zatvaraju najranjiviju poziciju. Licno bih voleo da ga vidim u CFCu ali je bas nerealno...