Pogba viđen u blizini Stamford Bridža!

Autor: Janko Glavonjić
četvrtak 10.07.2014.
23:48
Izvor: Sportske.net

Društvenim mrežama je večeras kao bomba odjeknula vest da je fudbaler Juventusa Pol Pogba danas popodne viđen na ulicama zapadnog Londona, u neposrednoj blizini Čelsijevog stadiona!

Beta/AP Photo/Thibault Camus
Beta/AP Photo/Thibault Camus

Povezane vesti

Pol Pogba je imao zadovoljavajući nastup sa Francuskom na Svetskom prvenstvu.

Galski petlovi su zaustavljeni u četvrtfinalu od Nemaca, koji će igrati u finalu protiv Argentine, mnogi navijači su očekivali i više posle razbijanja Švajcarske, ali na kraju, objektivno mogu biti zadovoljni nastupom svog tima.

Pogba, koji je povezivan sa mnogim klubovima ovog leta, danas je viđen u Londonu!

On je ispozirao za sliku sa nekolicinom ljudi, a zanimljivo je što je bio u neposrednoj blizini Čelsijevog Stamford Bridža.

Videli smo da Pogba voli Čelsi, kada je "uhvaćen" kako igra menadžersku simulaciju sa tim timom u koji je doveo sebe, pa ta činjenica podgreva sumnje da je možda na pomolu senzacionalni transfer u londonsku ekipu.

Plavci se ne povezuju u toj meri sa transferom Francuza, verovalo se da je Real glavni favorit za njegovo dovođenje. Ipak, i torinski Juventus ne želi da se odrekne sjajnog fudbalera, pa bar za sada ostaje nepoznato šta je Pogba tražio u Londonu i da li je potpuno slučajno viđen u blizini Čelsijevog stadiona.

Možda ćemo saznati već sutra...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke