Pogba odlučio, na potezu je Rajola!

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 30.03.2015.
11:02
Izvor: Sportske.net

Francuz ima plan "A" i plan "B", od menadžera je tražio da sprovede. U jednoj situaciji bi stvari mogle baš da se poklope!

Beta/AP Photo/Massimo Pinca
Beta/AP Photo/Massimo Pinca

Povezane vesti

Pol Pogba će biti glavna vest narednog leta, Juventus će teško zadržati možda i najtalentovanijeg igrača na svetu u ovom trenutku.

"Problem je ako neko dodje i ponudi mu 10 miliona evra po sezoni, tu smo nemoćni", kažu u klubu u koji su ga doveli bez obeštećenja iz Junajteda.

Ali, pitaće se i on, ima jasne planove, pa se smatra da je na potezu Mino Rajola.

Pogba bi, ili da ostane u Juventusu, smatra da nema potrebu da žuri, odnosno juri za novcem, ima ugovor do 2019. ili da ode u Barselonu.

Izgleda da je već poručio da mu ne pada na pamet da se vrati u domovinu, niti da zaigra za klub iz rodnog grada. Smatra da je nivo francuske lige preslab, bez obzira na veliki novac koji nudi PSŽ.

Ni u Real ne želi, pre svega jer nije siguran kako će se snaći, mnogo primamljivija je Barselona, gde ga čeka mesto posle izvesnog odlaska Ćavija. Problem je naravno u Barsinoj suspenziji, Katalonci bi navodno sačekali januar i onda doveli Pogbu, ali on ne želi da propusti Ligu šampion, odnosno proleće. Jer, ako naredne jeseni bude igrao za Juve, neće moći za Barsu u završnici.

Najrealnija varijanta, odnosno ona koja se najviše sviđa Pogbi je da do leta 2016. ostane u Juventusu, a onda se preseli u Barselonu.

Jedina realna opcija je još Siti, priča se da ne želi da se vrati u Junajted, posle svega što se desilo.

Ali, Barselona pre svih, mada pregovori neće biti laki. Brajda je u dobrim odnosima sa Juventusom, ali i Rajolom, no Barselona će morati da plati minimalno 80 miliona evra za Francuza.

Kako će se rasplesti?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke