Podolski je otišao, ti ne možeš!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 10.01.2015.
10:55
Izvor: Sportske.net

Arsenal se već na početku januarskog prelaznog roka odrekao usluga Lukasa Podolskog i poslao ga na pozajmicu a Arsen Venger izgleda nije spreman da i Benfiki izađe u susret.

Beta/AP Photo/Geert Vanden Wijngaert
Beta/AP Photo/Geert Vanden Wijngaert

Povezane vesti

Sjajne partije koje je tokom Mundijala pružao Džoel Kembel u dresu Kostarike omogućile su mladom napadaču da novu sezonu dočeka u dresu Arsenala ali ne i da dobije mesto u timu.

Kada je na "Emirate" stigao Aleksis Sančez a potom i Deni Velbek postalo je jasno da za Kembela neće biti mesta u timu ali Venger nije bio spreman da ga pošalje na novu pozajmicu.

Nadao se 22-godišnji Kostarikanac da će u januarskom prelaznom roku konačno dobiti šansu da napusti "Emirate" a pojavila se i ponuda Benfike koju je Arsen Venger odbio nakon što je Lukas Podolski pozajmljen Interu.

Francuski menadžer nije spreman da šalje Kembela na pozajmicu van Engleske i ukoliko uopšte bude menjao sredinu tokom januara biće to prelazak u neki klub iz Premijer lige.

Jasna je Vengerova želja da Kembel stekne iskustvo igranja u Premijer ligi pošto je u minuloj sezoni pokazao da može da igra u nešto slabijim ligama kakva je bila grčka.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Saturday, 10.01.2015
12:07

Ne bih ga ja pustio, kada bi dobijao sanse, mislim da bi ih bolje koristio nego Velbek....

avatar
Kapitalac
Sunday, 11.01.2015
01:46

To je upitno, mada mislim da nije neka klasa. Velbek je stepenicu više od njega.

avatar
Sunday, 11.01.2015
16:30

To je tacno, Velbek je poznatiji fudbaler, ali ne koristi dovoljno dobro svoje sanse. Kempbel je i na SP-u uradio dosta za Kostariku, ako se ne varam postigao je gol i namestio 2, dok Velbek nije uradio nista...

avatar
Don Silvio
Sunday, 11.01.2015
11:53

velbek je samo u medima stepenicu vise jer je Englez a oni trenutno nemaju drugog napadaca osim njega pa ga toliko dizu, inace je on jedna neopevana taraba