Počelo vrbovanje Džejmsa Milnera

Autor: Boban Filipović
nedelja 28.12.2014.
23:40
Izvor: Sportske.net

Vezisti Mančester Sitija ističe ugovor sa 'Građanima' na kraju sezone, njegova situacija na 'Etihadu' je i dalje neizvesna, a neki premijerligaši su već krenuli u akciju da ga privole da ih pojača.

Beta/AP Photo/Rui Vieira
Beta/AP Photo/Rui Vieira

Povezane vesti

Za Milnera se ne može reći da je u nemilosti Manuela Pelegrinija, verovatno najprikladniji termin bi bio da je igrač u rotaciji, ali pojedini engleski mediji spekulišu da bi zbog takvog tretmana mogao uskoro da napusti klub.

Možda će se to dogoditi ove zime jer engleskom reprezentativcu na kraju sezone ističe ugovor sa 'Građanima' na kraju sezone, te je sada verovatno poslednja prilika da se zaradi na njegovoj prodaji. Informacija o novom ugovoru sa Sitijem još uvek nema.

Prema saznanjima nekih ostrvskih medija, Arsenal i Liverpul su zainteresovani za njegove usluge i očekuje se da počne trka ovih klubova za njegov potpis.

Džejms Milner
je 'kombo' igrač, može da pokriva više pozicija u ekipi. Prirodna pozicija mu je da deluje kao bočni vezista, ali jednako dobro može da odgovori kao zadnji ili centralni vezni. Pokatkad su ga treneri koristili i kao beka, posebno u formacijama sa tri štopera u liniji.

Ovaj 28-godišnjak je stigao u redove Mančester Sitija iz Aston Vile 2010. godine i od tada osvojio dve titule u Prmijer ligi, FA kup, Liga kup i Čeriti Šild.  Do sada je upisao 168 nastupa za 'Građane' u svim takmičenjima i postigao 11 golova.

POnikao je u Lids Junajtedu, za klub sa 'Eland Rouda' je debitovao u seniorskoj konkurenciji, potom je četiri sezone igrao za Njukasl Junajted odakle 2008 prelazi u Aston Vilu.

Prošao je sve selekcije 'Gordog Albiona', a A tim je odigrao 53 utakmice uz jedan postignut gol.

 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Вучко
Monday, 29.12.2014
01:51

Ja mislim da nece da produze ugovor, na leto ce dovesti nekog kvalitetnijeg fudbalera.