PL - Ovi fudbaleri su besplatni na kraju sezone!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 09.04.2015.
18:45
Izvor: Sportske.net

Pogledajte spisak od 11 fudbalera kojima na kraju ove sezone ističe ugovor, a koji su ostavili kakav-takav trag u engleskom fudbalu.

Beta/AP Photo/Kirsty Wigglesworth
Beta/AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Povezane vesti

Kao i na kraju svake sezone, postoji dosta fudbalera koji ne žele da produže ugovor sa svojim klubom i koji žele da nastave karijeru na drugom mestu usled viših ambicija i ciljeva.

U engleskoj Premijer ligi postoji dosta fudbalera kojima na kraju ove sezone ističe ugovor, a koji su ostavili trag u engleskom fudbalu. Razlog za to su drugačiji ciljevi, mesto u timu, odnosi sa ostalim fudbalerima i trenerom itd...

Evo liste od 11 igrača kojima ističe ugovor na kraju sezone, nekima će verovatno biti i produžen, ali drugi klubovi imaju sada mogućnost da se dogovore sa njima o saradnji za narednu sezonu.

Golman - Bred Fridel. Ovaj golman je trenutno član Totenhema, sigurno je da razmišlja o odlasku iz ovog tima pošto nema mesta među stativama pored neprikosnovenog Lorisa.

Desni bek - Glen Džonson. Fudbaler Liverpula je čak bio i na meti Barselone, sigurno će napustiti klub, ali bi naredna destinacija verovatnije mogao da bude Vest Hem.

Štoper - Kolo Ture. Još jedan igrač Liverpula kome se epizoda bliži kraju, postoji velika verovatnoća da ovaj fudbaler ostane u Premijer ligi.

Štoper - Ron Vlar. Čovek za kojim žude Liverpul i Junajted, ističe mu ugovor sa Vilom na kraju sezone. Takođe se i Sautempton dovodi u vezu sa njim zbog Ronalda Kumana.

Levi bek - Džon Flanagan. Treći iz Liverpula u odbrani, dokaz da će najverovatnije Brendan Rodžers napraviti revoluciju u tom delu tima.

Zadnji vezni - Abu Dijabi. često se govori o produžetku ugovora sa Arsenalom, veliko je pitanje šta će se desiti na kraju...

Vezni - Matje Flamini. Još jedan fudbaler Arsenala koji će nerado ostati u timu pošto nema mesta među najjačima.

Vezni - Džejms Milner.
Ovaj fudbaler skoro sigurno menja klub, Mančester Siti će ostati bez odličnog fudbalera.

Napadač - Emanuel Adebajor.
Čovek koji ne dobija previše prilike u Totenhemu ove sezone, iako ima ogromnu platu. Sigurno je da će morati da traži nekoliko puta manju od 200 hiljada funti nedeljno u narednom klubu koji neće biti Totenhem.

Napadač - Deni Ings.
Fudbaler Barnlija može da igra u mnogo boljem klubu, ima nekoliko zainteresovanih.

Napadač - Didije Drogba.
Verujemo da će svoj ugovor produžiti sa Čelsijem na kraju sezone i tu verovatno završiti karijeru.



Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke