Pjulis i Kuman spremaju ponude za vezistu Junajteda

Autor: Nikola Miloradović
petak 02.12.2016.
13:46
Izvor: Sportske.net

Vezni fudbaler "Crvenih Đavola" u nemilosti je Žozea Murinja, spas bi mogao da pronađe u saradnji sa bivšim trenerom.

BETA/AP Photo/Ivan Sekretarev
BETA/AP Photo/Ivan Sekretarev

Povezane vesti

Everton igra ispod očekivanja u dosadašnjem toku sezone, te je Ronald Kuman rešen da dobrim kupovinama u januaru to promeni.

Na meti je jedan defanzivni vezni fudbaler, prva želja je Stiven N'Zonzi, ali je krajnje nerealno da francuski fudbaler pojača "Karamele", kako je Sevilja više nego dobra ove sezone a za njegove usluge je zainteresovan i Juventus.

Zbog svega toga, Kuman je morao da pronađe alternativu, a u pitanju je vezista Mančester junajteda Morgan Šnajderlin. Francuz je već sarađivao sa Holanđaninom u Sautemptonu, te bi to mogla da bude prednost Evertona u zimskom prelaznom roku.

Veruje se da je Kuman za usluge Šnajderlina spreman da potroši 20 miliona funti, četiri manje od cifre koju je prošlog leta Junajted dao za njega. Francuz nije u Murinjovim planovima, startovao je svega dva puta ove sezone.

Ipak, imaće Kuman konkurenciju za potpis 27-godišnjeg veziste, kako je i Toni Pjulis zainteresovan za njegove usluge.

Vest Brom je letos dobio nove vlasnike, spremni su da ulažu a kako su već ukazali poverenje velškom strategu red je i da ga ispoštuju kada su njegove želje u narednom prelaznom roku u pitanju. Najverovatnije će i Vest Brom ponuditi 20 miliona britanskih novčanica, videćemo kako će sa "Old Traforda" odreagovati na te dve ponude.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sunday, 04.12.2016
12:47

Bolje bi bilo da ostane u Man.United nego da ode.Zbog toga sto ako se Fealini i Kerik povrede pa ko ce onda....

avatar
NE LJUTI SE COVECE
Friday, 02.12.2016
17:26

Mozemo se mi derati, al Murinjo potpuno ignorise ovog igraca i neka ide dok nije zaboravio fudbal. Ako vec ne racuna Murinjo na njega i ne dovede zadnjeg veznog, blago nama sa Felainijem u rotaciji i Kerikom koji ima znanje al zbog godina ne moze da iznese kvalitetno ni cetvrtinu sezone. E moj Moj

avatar
mrancic
Friday, 02.12.2016
16:36

Ko će zameniti Kerika i Felanija kao sterter akone on.Murinjo čini glupost ako ga proda.Brži i korisniji od Matića.

avatar
NE LJUTI SE COVECE
Friday, 02.12.2016
17:28

Dali je korisniji, ne znam al se radi definitivo o odlicnom zadnjem veznom. Jbg

avatar
Friday, 02.12.2016
15:52

Mnogo dobar fudbaler steta sto ga ne koriste.

avatar
baki35
Friday, 02.12.2016
15:30

Zasto ovaj momak ne dobija priliku od Murinja da pokaze sta zna? Covek je u poslednjoj sezoni u Sautemptonu imao ako se ne varam najvise ciscenja i oduzetih lopti u Premijer Ligi. Dobar igrac, steta sto mu Murinjo ne daje sansu, ali ako pogledamo par godina unazad imamo mnogo boljih igraca koje je Zoze ostavljao na klupi iz samo njemu poznatih razloga.

avatar
Medison
Friday, 02.12.2016
16:55

Jedna stvar je igrac da ne dobija priliku a druga da ne zna da je iskoristi, dobijao je on prilike da pokaze sta zna i ove i prosle sezone ali nevidljiv je na terenu, nesto sasvim suprotno od to sto je bio u sautemptonu. Ocigledno nije za veliki klub

avatar
baki35
Friday, 02.12.2016
19:58

Prosle jeste, ali ove sezone bas i nije imao vremena da se pokaze. Ali radi se o odlicnom igracu koji svakako moze da pruzi mnogo vise nego Felaini.

avatar
Friday, 02.12.2016
15:13

Pa ako i jedni i drugi ponude 20 miliona, treba tražiti 25,30 pa ko plati neka ga vodi..