Piter Lim nudi bogatstvo za Matu!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 28.09.2014.
17:49
Izvor: Sportske.net

Ekipa Valensije koja igra sjajno ove godine u Primeri želi da ojača svoje redove dovođenjem fudbalera koji se proslavio u ovom timu.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Mančester Junajted na čelu sa Dejvidom Mojesom prošle sezone je želeo da iz Čelsija dovede Huana Matu, momka koji nije imao prostora za igru u timu Žozea Murinja. To mu je i uspelo, Mata je od januara član Mančester Junajteda, ali bi brzo mogao da napusti jedan od najuspešnijih klubova Evrope.

Pojedini mediji su spekulisali da bi Huan Mata mogao da izgubi mesto u startnoj postavi Mančester Junajteda kod menadžera Luja Van Gala zbog dolaska Anhela Di Marije i Radamela Falkaa. Ukoliko se kolumbijski reprezentativac nađe u startnoj postavi sa Van Persijem u napadu, Runi će morati da se vrati u vezni red i da direktno ugrozi mesto u timu Huana Mate.

Novi vlasnik Valensije, singapurski biznismen, Piter Lim, želi da vrati ovog fudbalera u Valensiju, mesto gde se ovaj španski reprezentativac i dokazao.

Spreman je da ponudi sumu od 38 miliona evra u januaru. Problem je u tome što je ovaj fudbaler plaćen Čelsiju 47 miliona evra, što je mnogo više od onoga koliko je spreman da ponudi Piter Lim.


Sigurno je da bi Huan Mata voleo da se vrati u svoj nekadašnji klub ukoliko bi imao iste uslove kao u Junajtedu, što singapurskom biznismenu nije toliki problem da ponudi.

Čekaćemo januar, videćemo kako će se stvari odvijati na ovom planu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke