Pitali Mihu za Ibru, dobili osmeh...

Autor: Miloš Marković
sreda 15.07.2015.
08:51
Izvor: Sportske.net

Zagonetan je Mihajković, nešto se kuva...

BETA/AP Photo/Luca Bruno
BETA/AP Photo/Luca Bruno

Povezane vesti

Otvoren i direktan kakav voli da bude, Siniša Mihajlović je krajnje iskreno diskutovao o metodama rada u Milanu, kao i o transfer politici.

Pre svega, italijanskim medijima je izneo par kritika na račun načina rada njegovog prethodnika. Istina, Inzagi jeste dobijao dosta kritika u vezi sa tim da je 'blag prema fudbalerima' i da mu na treninzima 'nedostaje intenziteta'.

Miha nema takvih problema, naprotiv.

"Momci se trude, daju sve od sebe, ali nisu naviknuti na ovu vrstu intenziteta. Pokazali su ipak volju i želju, pred nama je dug put do željene forme i spreme.",
rekao je Mihajlović.

Upitan da prokomentariše transfer politiku, Miha je priznao da želi Romanjolija, ali da je 25 miliona previše za mladog igrača pred kojim je tek dokazivanje.

Takođe, isiče da je El Šaravi zaslužio da pronađe novi uklub i novu motivaciju nakon dve teške godine, te da se ne uklapa u novi sistem 4-3-1-2 koji forsira Srbin.

Kao šlag na tortu bilo je pitanje o Ibri.

"To morate da pitate Berluskonija.", kroz osmeh je odgovorio Miha.

"Sa Ibrom na terenu imate kvalitet više, opciju više. Dobro znam šta on može da pruži.", odgovorio je trener Milana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

20 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NDJ34
Wednesday, 15.07.2015
11:02

Ja mislim da je samo pitanje vremena kada ce Ibra doci u Milan, do kraja ce se sigurno pronaci nacin da se transfer realizuje.. Uzmimo u obzir njegovu zelju da se vrati, dogovor sa njim je vec postignut, te zelju Berluskonija da ga dovede.. Sto se Romanjolija tice, dobar je stoper, mlad, ali je previse 25m za njega, jos je Roma odbila tu ponudu, najbolje napraviti mjesto za Abdenura, ili da dodju Glik ili Savić.. Po pitanju Maksimovića sam skeptican, ne djeluje mi on bas pouzdan..

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Wednesday, 15.07.2015
11:23

Ni slucajno Maksimovic!

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Wednesday, 15.07.2015
17:37

Iako jako gotivim Aleksa, svestan sam njegovih godina i toga da ce otici tako da cu prihvatiti da ga vise ne pisem u timu, ali mora neka alternativa da bude ponudjena i neko adekvatno pojacanje. Vidim i ja da se sad pise o Abdenuru, ali zato Savica niko ziv ne spominje:-/ Izgleda da se polako odustaje od Vicela, citam da je Celzi jako blizu tome/toga da ga dovede...

avatar
NDJ34
Wednesday, 15.07.2015
16:49

Ni meni se ne svidja on nikako, mozda bi dobro bilo jos osloboditi se Alexa i Zapate, to otvara mogucnost dolaska Abdenura, koji je najbolje rjesenje i uzeti ovog Vlara, momak je slobodan igrac, a kida kako igra.. Savic/Abdenur/Glik, Vlar, Mexes, Paleta i Eli, nije ni ovo pretjerano dobro, ali za prvu sezonu, moze proci..

avatar
Zver Memphis
Wednesday, 15.07.2015
10:42

Sta ce Milanu Ibrahimovic,vec sada imaju 2 vrgunska napadaca,nek se oni malo fokusiraju na odbranu i vezni red.

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Wednesday, 15.07.2015
11:24

Ama, jedno ne iskljucuje drugo, a ako budemo igrali 4-3-1-2, treba nam i Ibra! Ibra je uvek potreban i uvek je dobro_dosao, a kostace nas samo 5.5 mil! Zbog cega da ne igraju Ibra i Baka, a Luiz Adriano jaka rezerva da bude jaka rezerva?!

avatar
CURVA SUD
Wednesday, 15.07.2015
10:22

Miha, ako ti dovedu Ibru i Witsela a ne dovedu ti kvalitetnog štopera i još jednog beka, patićeš cijele sezone zbog loše odbrane ali sa dobrom odbranom i Witselom i Ibrom moraš uzeti titulu, u tom slučaju ne bi imao opravdanje!!!

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Wednesday, 15.07.2015
11:26

Dva VRSNA stopera, levi bek, DVA veznjaka i Ibrahimovic, sve nam je to potrebno. Cak mozda i zamena za De Jonga jer je nemoguce da iznese celu sezonu iako mozda cak postoje neka resenja za to i u postojecem kadru...

avatar
CURVA SUD
Thursday, 16.07.2015
00:46

Slazem se sa tobom ali Za pocetak je dovoljno i jedan vrsan stoper, veznjak i lijevi bek pa cemo ostalo u januaru.

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Wednesday, 15.07.2015
11:35

Lopez (Abijati/Donaruma)- De Siljo (Abate), ????? (Aleks/Mekses), ?????, (Paleta), ????? (Antoneli)- De Jong (Poli), ????? (Vicel i Gundogan su nam pikovi za sada/Mauri), Bertolaci (Montolivo), ????? (Bonaventura/Honda/ Suso) - Ibrahimovic, Baka (Luiz Adriano/Niang) plus Mastur i klincadija.

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Wednesday, 15.07.2015
09:02