Pipo, odlaziš pred zoru?

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 04.05.2015.
10:35
Izvor: Sportske.net

Sada je i zvanično, Inzagi će biti trener još samo četiri meča. Njegov naslednik imaće mnogo lakši posao i mnogo bolji tim!

Beta/AP Photo/Salvatore Laporta
Beta/AP Photo/Salvatore Laporta

Povezane vesti

Koliko je imao sreće u kaznenom prostoru, toliko mu nedostaje na klupi. Milan je potrošio Inzagija, on će ostati do kraja sezone, a više nema nikakvih šansi da preživi smenu, iako ima ugovor na još jednu sezonu.

Inzagi će forsirati mlađe igrače u poslednja četiri meča šampionata, a iako nije poznato ko će biti naslednik, izvesno je da će novi trener imati lakši posao.

Prvo, tim će biti renoviran, ulazak novih investitora znači i novac za pojačanja, nije samo u pitanju Bi Taekubol, Berluskoni pregovara sa Kinezima oko novog stadiona.

On neće prodati većinski udeo.

"Ne bih da me zapamte po ovim poslednjim sezonama, vratićemo Milan na vrh", obećao je "Vitez".

U tu svrhu, novac od prodaje akcija kluba biće uložen u tim, italijanski mediji pričaju o 100 miliona evra koje će ekipa, odnosno čelnici imati na raspolaganju. Procena je da bi četiri ili pet novih igrača Milan lansiralo u bitku za titulu naredne sezone.

Krenulo je licitiranje imenima, ali je želja svih da se vrati Zlatan Ibrahimović. On je navodno spreman da prepolovi primanja kako bi ponovo igrao za Milan, ali želi garancije da će biti stvoren tim sposoban da napadne skudeto.

To bi bio samo početak, sa velikim budžetom Milan bi mogao da oformi jaku ekipu, bili bi u prednosti jer neće igrati Evropu naredne sezone, tako im je Juve i preoteo primat u poslednjoj Ibrinoj godini u klubu.

Javnost priželjkuje da Anćeloti izgubi posao u Realu i vrati se na mesto gde je vladao gotovo deceniju, ali to je malo verovatno. Berluskoni se konačno slaže da je timu potreban iskusniji trener i neće više biti eksperimenata sa igračima koji sa terena uskaču u kopačke.

Ali, da sačekamo, videćemo da li Berluskoni želi samo da otupi oštricu protesta navijača ili se Milan nakon nekoliko sezona vraća na velika vrata.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

18 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Делија_момак
Friday, 08.05.2015
16:55

Ја мислим да би Клоп био идеалан за Милан. Исто тако се надам да ће Берлускони већ једном да прода клуб амбициозним људима са новим идејима како вратити Милан на прави пут. Што се Инзагија тиче, он је требао да оде још на почетку сезоне. Сигуран сам да би Милан обезбедио барем Лигу Европе а овако се брукају из меча у меч.

avatar
JuventusMladost
Monday, 04.05.2015
20:58

Svi su je gledali, samo je Inzaghi Pipo...

avatar
ANDY_COLE#18
Monday, 04.05.2015
19:53

Klop u Milanu+par pojacanja=opet onaj stari Milan koji zasluzuje da bude u samom vrhu evr. fudbala :)

avatar
JuventusMladost
Monday, 04.05.2015
20:58

Nije stvar u Klop-u, Milan je u velikom padu pocevsi od uprave

avatar
damjan89
Monday, 04.05.2015
22:04

Navijam za Celsi ali pratim Milan dosta dugo a samim tim i Seriju A, svako ko gleda malo duze fudbal zna o kakvoj je ekipi rec i o kakvom takmicenju, nekada bez konkurencije u Evropi...Zelim da se vrati stari Milan i stari Inter, Lacio i Roma su vec na dobrom putu, pa kad se uzme tu i Juve koji je i sad u samom vrhu Evrope, vratice se Italijani na velika vrata!

avatar
ANDY_COLE#18
Monday, 04.05.2015
21:43

Da ali ako bi onak zutac ulozio 100 milki ...:)

avatar
Zoran GGMU CG
Monday, 04.05.2015
16:21

Milanu realno treba trener iskustva i mnogo veceg kvaliteta od Pipa jer je igra jednog Milana ocaj kakve god igrace imao to je jedan od najvecih klubova svih vremena ne bi smio da se skoro svaki mec brani i bez ideje igrat, uz adekvatna pojacanja i trenera sa iskustvom i kvalitetom treba ocekivati mnogo ozb Milan nadam se da ce napasti sledece god LS jer im je i tamo mjesto

avatar
ACACHELSEA
Monday, 04.05.2015
12:18

Dzaba njima smena Pipa ako ne dovedu adekvatna pojacanja.Ovaj tim zauzima realnu poziciju na tabeli.

avatar
fcb
Monday, 04.05.2015
20:12

apsoultno se slazem, nista pipo nije kriv, iako je neiskusan, kriv je ovaj smijesni tim, i ovi igraci u vrijeme pravog milana ne bi mogli ni vodu na treningu da nose

avatar
lol
Monday, 04.05.2015
11:26

Kako se frljaju sa milionima :D Svake godine ista prica i naravno novo razocarenje.Daj Boze da je istina,jer ako nije,negine nam dogodine borba za opstanak.

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Monday, 04.05.2015
10:53

Abate i De Siljo konkurencija, mozda i da prodamo jednog od njih, ali Antoneli, Paleta, Honda, Cerci- svi su oni u najboljem slucaju za klupundok bih Destra vratio. Mastur i Suso uz jos par klinaca neka stasavaju,nali da bismo to uradili, moramo da dovedemo igrace a la Ibrahimovic!

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Monday, 04.05.2015
10:50

Da rekapituliramo malo stvari, dugo vec nismo:-D Milanu treba bar 6-7 pojacanja za prvi tim da bi mogao da se nosi sa najboljima u Evropi, a into je mozda skroman zahtev jer mi nijedan igrac trenutno ne poseduje to jest ne uliva poverenje da poseduje neophodan kvalitet da bi imao zagarantovano mesto u timu Milana onakvog kakvog ga prizeljkujemo- Lopez je izuzetak, on moze, ali vise bih voleo Perina. Ako nam i ostane, a verovatno hoce, ko jos pored njega? Ja takvog ne vidim, mozda samonDe Siljo u dogledno vreme i eventualno Menez, ostali su svi skromni tj. preskromni za Milan. Aleks i Rami mogu samo da sede na klupi kao sto su do sada npr. Zapata i Boketi ili u jednom trenutku Zapata i Mekses,nDe Jong odlazi, Bonaventura je dobro pojacanje, ali u nekoj konstelaciji snaga koja bi podrazumevala povratak u vrh Evrope i sveta, covek ipak moze da bude samo neka jaka rezerva, Montolivo i pileca salamica Poli slobodno vec sada mogu da pakuju kofere isto kao i Van Hinkel, a vise cak ni ne pisem za onih osam igraca (Agaci, Albertaci, Bonera, Zakardo, Zapata, Mekses, Esjen, Muntari), ne daj Boze da vise ikad imamo takve!nDva vrhunska stopera, jedan levi bek (Antoneli rezerva ako i ostane), u napadu jedan vrhunski, a i na sredini dvojica-trojica, dodje se tu do 7!

avatar
StormyLBZ
Monday, 04.05.2015
11:58

Druze moj ti si vamo naveo cim tim da smene, ali ok ja bih ostavio Meneza, Montoliva, Hondu, Lopeza ovima drugima sut-karta a sto se tice Ibre, ni slucajno on je covek u godinama trazice ogromnu platu opet ce hteti da se sve vrti oko njega tkd neka gledaju druge napade sa njime nista nece dobiti ali ce mnogo izgubiiti!

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Monday, 04.05.2015
12:31

Ceo tim ce i otici:-) Milan planira da proda ili pusti kao slobodne vise od pola tima, nedavno je bio jedan clanak o tome. Montolivo mi (vise) nije za Milan, narocito ne za neku renesansu, Menez je odlican, ali je jako sebican i samoziv igrac, a Honda je za klupu unnajboljem slucaju pa ako hoce da pristane na takav status, moze da ostane.

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Monday, 04.05.2015
10:43

Ja bih namerno smenio sada ili, jos bolje, u 37. kolu. Ako je mogao trener Vizure da popije otkaz na 2:1 u finalu za Vizuru, moze i Inzagi u Milanu!!!

avatar
Monday, 04.05.2015
14:31

Pozz za tebe brate Revolte vrhunski poznavaoče sporta, u tvojim komentarima se vazda ima šta pročitati! nNašem AC Milanu odavno treba trenutak kada će se sve saseći iz korena kako bi se brzo vratio na staze stare slave, ovo leto možda bude sa nekim većim promenama, iskreno se nadam za početak povratku u Evropu!

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Monday, 04.05.2015
14:54

Hvala na ovim komplimentima, brate Leki, pocastvovan sam:-DnI ja se nadam povratku jer krajnje je vreme da Milanu krene:-D