'Pevci' pošli na pazar u Portugal

Autor: Boban Filipović
četvrtak 18.12.2014.
11:58
Izvor: Sportske.net

Mediji prenose da će Totenhem učiniti sve da ove zime u svoj tabor dovede čoveka koji je deklarisan navijač njegovog rivala iz severnog Londona, Arsenala.

Beta/AP Photo/Paulo Duarte
Beta/AP Photo/Paulo Duarte

Povezane vesti

Na naslovnoj strani današnjeg izdanja portulaskog lista 'Record' stoji vest da su 'Sparsi' krenuli u akciju dovođenja Džeskona Martineza.

Dugo se već šuška da bi Kolumbijac mogao da napusti 'Dragao', spekulacije vezane za njegov trasfer ne jenjavaju, prošle zime je često dovođen u vezu sa Arsenalom, dodvoravao sa 'Tobdžijama' da je njihov fan od malih nogu, ali je sve ostalo na tome.

Totenhem trenutno figurira kao najveći interesent, procurela je informacija da uprava Maurisiju Poketinu daje na raspolaganje čak 35 miliona evra kako bi ga doveo na 'Vajt Hart Lejn'.

U slučaju pozitivnog ishoda po pitanju kolumbijskog napadača, Roberto Soldado i Emaneuel Adebajor bi momentalno bili stavljeni na transfer listu.

Porto je u nedelju izgubio derbi protiv Benfike na 'Dragau' i sada zaostaje za 'Orlovima' šest bodova, što je za portuglaski šampionat prilično velika razlika iako je odigrano tek 13 kola.

Ipak, 'Zmajevi' su imali dobar žreb u Ligi šampiona, u 1/8 finala će igrati sa Bazelom, te je diskutabilno da li će se uprava Porta odlučiti da proda Džeksona Martineza pod ovakvim okolnostima ove zime.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke