'Pevci' jure dve 'Lisice'

Autor: Boban Filipović
nedelja 24.01.2016.
20:41
Izvor: Sportske.net

Engleski mediji pišu da su na radaru Totenhema dvojica fudbalera Lestera.

BETA/AP Photo/Scott Heppell
BETA/AP Photo/Scott Heppell

Povezane vesti

'Sunday Pepole' piše da u N'Golo Kante i Džejmi Vardi označeni kao glavne mete na 'Vajt Hart lejnu'.

Nije realno očekivati da se Lester odrekne dvojice ključnih igrača ovog zime, ali pomenuti izvor navodi da će Totenhem krenuti u akciju njihovog dovođenje čim se sezona završi.

Kante je zadnji vezni koga mnogi porede sa slavnim zemljakom Klodom Makeleleom, reč je o momku koji je za kratak vremenski period prešao put od četvrte francuske lige do Premijer lige.

O Vardiju je bilo mnogo više reči što je i razumljivo, budući da je trenutno vodeći strelac Premijer lige, ali i zbog toga što je tokom tekuće sezone oborio rekord legendarnog holandskog napadača Ruda Van Nistleroja po broju postignutih golova na uzastopnim prvenstvenim utakmicama.

Trener 'Pevaca' Maurisio Poketino želi u svom timu da oformi napadački tandem Hari Kejn - Džejmi Vardi, od koga bi veliku korist mogla da ima i reprezentacija Engleske.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
kun95
Monday, 25.01.2016
15:15

Kante je dosta zahvalan igrac.

avatar
Monday, 25.01.2016
11:30

Dzejmi obični baustelac

avatar
Milos Ilic_fb1
Sunday, 24.01.2016
22:03

Totenhem 4., Lester 1., zasto bi oni presli u gori tim? salu na stranu, nije realno da sad napuste ekipu osim ako neko ne istrese po 25,30 miliona funti, a nece

avatar
REVOLT SPT
Sunday, 24.01.2016
21:54

Ko tu koga treba da juri:-D:-D

avatar
Nikola Nikola
Sunday, 24.01.2016
21:45

Kante je ono što fali Sparsima, radilica u veznom redu, jer Dajer definitivno ne može vrhunski u kontinuitetu da igra na toj poziciji. Dok zaista ne vidim kako bi se Vardi uklopio u njihov napadački sistem, on je igrač kom treba prostor, trkač, kontraš... a Totenhem je sve, samo trkačko-kontraška ekipa nije, oni dave loptu.