Pet alternativa za Pjanića

Autor: Nikola Miloradović
utorak 29.03.2016.
19:07
Izvor: Sportske.net

Roma spremila listu imena koja bi mogla da dođu na mesto plejmejkera umesto bosansko-hercegovačkog fudbalera.

BETA/AP Photo/Gregorio Borgia
BETA/AP Photo/Gregorio Borgia

Povezane vesti

Kako je reprezentativac Bosne i Hercegovine u poslednje vreme često povezivan sa mnogim kluboivm širom Evrope, teško je da će "Vučica" uspeti da ga zadrži.

Svesni toga, u upravi kluba, spremili su listu sa imenima njegovih potencijalnih zamena.

Prvo ime je Žerson, mladi Brazilac koji je već "kaparisan" od strane Rimljana za sledeću sezonu. Odmah za njim pominje se i Đovani Lo Selozo, 19-godišnji ofanzvini vezista argentinskog Rosarija koji je već neko vreme na meti Mančester junajteda, Juventusa i Pari Sen Žermena.

Ipak, u medijimo širom Evrope, pojavila se informacija da je glavna meta tima sa "Olimpika" Adrijen Rabio iz PSŽ-a i da bi "operacija" oko njegovog dolaska mogla da uključi upravo Pjanića kao i defanzivca Parižana na pozajmici u Romi Lukasa Dinja.

Još jedno ime na ovom spisku je i Pjotr Zjelinski, koji je trenutno na pozajmici u Empoliju iz redova Fiorentine ali je na putu da ovog leta napusti svoj matični klub sa "Artemijo Frankija".

"Korijere delo Sport" javlja da je poslednje ime na ovom spisku Aksel Vitsel ali da je teško zamisliti da će Belgijanac preći kod svog starog trenera iz redova Zenita Lučijana Spaletija, s obzirom da su za njega interesovanje pokazali klubovi kao što su Bajern Minhen, Mančester Siti i Juventus.

Puno imena je u opticaju ali u Romi sigurno znaju šta im je činiti.

Kakvo je vaše mišljenje, šta bi bila najbolja odluka tima sa "Olimpika"?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Miletaaaaa
Wednesday, 30.03.2016
12:46

Jedna,max dvije realne alternative koje bi u Romu. Ovo ostalo ide u jace klubove. Ne potcjenjujem Romu,al ja bih prije u Pariz,Bajern..,nego u Romu. ;)

avatar
DjovaneElber
Wednesday, 30.03.2016
09:04

Jedan od najboljih veznjaka na svetu, opasan igrac

avatar
Dusan Petrovic br. 2
Wednesday, 30.03.2016
03:24

Kad vec hocete da budete zanimljivi i puni informacija,treba prvo da znate da Zjelinski nije na pozajmici iz Fiorentine sa Artemio Frankija,nego iz Udinezea sa stadiona Friuli :)

avatar
Tuesday, 29.03.2016
20:52

Niko od navedenih nije dostojan da zameni Pjanica.

avatar
NIKE
Tuesday, 29.03.2016
19:18

Nitko od pomenutih nije na razini Pjanića, Mire je doktor kreacije i slobodnjaka. Volio bi da ga Konte dovede na Bridž, ali prije će izgleda doći Naingolan nego Pjanić, iako je Pjanić 2 klase iznad trkača iz Belgije.