Perović stiže u Kragujevac!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 13.08.2014.
12:09
Izvor: Sportske.net, esumadija.com

Nekadašnji fudbaler Crvene Zvezde i Bazela, Marko Perović, najvervatnije će postati novi član Radničkog iz Kragujevca, preneo je portal esumadija.com.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Radnički iz Kragujevca polako ''zbija redove'' za ovu sezonu, pošto je nakon odlaska čak 17 prvotimaca iz prethodne sezone, u ekipu pred meč sa Spartakom iz Subotice došlo devet novih igrača, a sada je na pragu da im se priključi još jedan iskusan fudbaler.

Stvari nisu izgledale preterano optimistične za Radnički pred sam početak ove sezone, ekipa je ostala bez nosilaca igre iz prethodnih godina poput Darka Spalevića, Marića, Beljića, Čančarevića, Tintora, ali su u klub stigli novi fudbaleri koji će pokušati da ostave kragujevački klub u najelitnijem takmičenju ove godine.

Prodaja Filipa Kostića iz Groningena u Štutgart bi trebalo da donese finansijsku injekciju Kragujevčanima ako imamo u vidu da bi trebalo da prime 10% od transfera koji je iznosio oko 6 miliona evra, tako da se u klubu iz Šumarica lakše diše u ovom trenutku nego što je to bio slučaj u pripremnom periodu.

Kao veliko pojačanje koje bi trebalo da pristigne narednih dana navodi se i nekadašnji igrač Crvene Zvezde, Bazela i OFK Beograda, Marko Perović.

Perović u dosadašnjoj karijeri ima tri titule prvaka države sa ekipom sa Marakane, kao i dva osvojena kupa, a svakako da bi bio veliko pojačanje za Radnički u nastavku borbe za opstanak. Prethodnu polusezonu odigrao je u tajlandskoj ligi.

Kragujevački tim svoj naredni meč igra u nedelju od 17 časova, a protivnik će im biti kruševački Napredak u jednom od derbija iz unutrašnjosti.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke