Pep izgubio nerve, ponudio trampu Špancima!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 04.01.2017.
09:35
Izvor: Sportske.net

Menadžer Sitija veoma nervozan nakon tesne pobede protiv Barnlija. Hoćemo li videti trampu za Seviljom?

Beta/AP Photo/Rui Vieira
Beta/AP Photo/Rui Vieira

Povezane vesti

Fernandinjo je treći put ove sezone dobio crveni karton, Pep je izgubio nerve. Smatra da mu nedostaje još fizički jačih igrača na sredini terena, nikako da kompletira tim, pa će na sve načine pokušati da dovede N'Zonzija iz Sevilje.

Francuza koji želi da igra za Englesku i već je nastupao u PL u Stouku hoće i Juventus, Sevilja traži za neki klub plati klauzulu od 30 miliona za svog veznog igrača.

Ali, Gvardiola ima ideju.

On će, uz ugovor Nasrija koji je na pozajmici u Sevilji, ponuditi i Hesusa Navasa koji je izgubio mesto u timu i mogao bi da se vrati u domovinu. Španac veruje da će to odobrovoljiti Sevilju, kako bih odmah doveo N'Zonzija i pojačao vezni red.

On je pre par nedelja rekao da neće dovoditi pojačanja, osim ranije dogovorenog transfera mladog Gabrijela Žesusa, ali realnost je drugačija. Ostaje bez opcija na sredini terena, pa je jasno zbog čega mu je potreban N'Zonzi.

Hesus Navas je upravo iz Sevilje 2013. stigao u Englesku, i veruje se da neće imati ništa protiv da ponovo obuče dres Andalužana. Njegovu platu bi naravno finansirao Siti, jer je za "Rohiblankose" ona prevelika...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Eglos Zero
Wednesday, 04.01.2017
12:32

Eto im i Hesusa,Stounsa,Otamendija,Fernanda,Fernandinja,Tourea i Sterlinga i mozda ga dovede !

avatar
Nikki92CFC
Wednesday, 04.01.2017
12:10

Ovo bi bio dobar posao za Siti. A Gvardiola ako zeli da ostvari uspeh na ostrvu mora da menja filozofiju fudbala jer ce tamo snaga uvek biti bitnija od tehnike. Sa 6,7 ofanizivnih igraca od metar i zilet nema sta da trazi. Po ovom transferu izgleda da i on to polako shvata.

avatar
RVT SPT SRB JSD ACM
Wednesday, 04.01.2017
10:38