Pep dovodi hrvatskog reprezentativca?

Autor: Stevan Milovanović
subota 28.05.2016.
14:12
Izvor: Sportske.net

Desni bek Hrvatske reprezentacije bi posle EURO-a mogao da pojača "Građane"

Beta/AP Photo/Eduardo Verdugo
Beta/AP Photo/Eduardo Verdugo

Povezane vesti

Kako navodi španski 'Sport' menadžer Mančester Sitija Pep Gvardiola zainteresovan je za dovođenje hrvatskog reprezentativca i fudbalera italijanskog Sasula Šime Vrsaljka.

Gvardiola nije jedini koji se interesuje za Vrsaljka, tu su i Inter i Juventus, pa bi njegova sadašnja cena od 14 miliona evra, u zavisnosti od interesovanja, mogla da poraste.

Sasulo ima prostora da 'zateže' oko cene, jer hrvatski desni bek ima još tri godine ugovora sa klubom.

Vrsaljko je ove sezone odigrao 35 utakmica u Seriji A, a dosad je 16 puta oblačio dres reprezentacije Hrvatske. Iza sebe ima dva velika takmičenja, EURO 2012 i Mundijal u Brazilu.

Iako je 24-godišnji  Vrsaljko tema svakog prelaznog roka, šanse za odlazak u neke od najjačih klubova Evrope su sada veće nego ranijih godina. Desni bek je ove sezone bio u sjajnoj formi u italijanskom prvenstvu, gde je Sasulo završio na sjajnoj šestoj poziciji. Interesovanje bi moglo da poraste nakon Evropskog prvenstva, gde će Vrsaljko biti na radaru brojnih skauta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
tony zahirovic1234
Saturday, 28.05.2016
16:56
avatar
CokiGGMU
Saturday, 28.05.2016
16:01

Mogli bi oni da kupe ili levog-desnog beka

avatar
Saturday, 28.05.2016
14:44

Gledao sam ih sinoc protiv Moldavije i mogu reci da vrhunski igra i obranu i napad i cini mi se da je tip fudbalera kakvog voli Guardiola.