Pelegriniju sad ne valja Mangala, kupuje dalje!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 20.02.2015.
10:48
Izvor: Sportske.net

Izgleda kao da Manuel Pelegrini gubi konce u Mančester Sitiju, nije zadovoljan igrama Elijakvima Mangale i Martina Demikelisa.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Mančester Siti želi da pojača još više svoju odbrambenu liniju, ako je verovati engleskim medijima.

Fudbaler Atletiko Madrida koji se trenutno nalazi na pozajmici kod Ronalda Kumana u Sautemptonu mogao bi da na leto postane igrač Mančester Sitija. Naravno, radi se o Tobiju Aldervereldu.

Ovaj 26-ogodišnji Belgijanac igra sjajno ove sezone i jedan je od oslonaca igre Ronalda Kumana koji ima opciju da ga otkupi od Atletika na kraju ove sezone za 6,8 miliona funti.


Ipak, postoji klauzula u ovom dogovoru po kome Atletiko može da ga proda nekom drugom klubu ukoliko se desi da taj neko uplati 1,5 miliona više, što je spreman da učini Manuel Pelegrini.

Aldervereld može da igra na pozicijama desnog beka i štopera.

Mangala i Demikelis nisu na očekivanom nivou ove sezone, pa je za očekivati da Pelegrini ponovo kupuje na leto.

Naravno, ne treba zaboraviti ni Matiju Nastasića koji bi mogao da se vrati u Siti ukoliko odigra sjajnu sezonu u Šalkeu, ali je i on pre nekoliko dana rekao da se u Nemačkoj oseća sjajno i da bi voleo da ostane u Gelzenkirhenu.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
smallvile
Friday, 20.02.2015
11:58

ako tako mu i treba kad je odbacio Nastasica koji je supertalentovan igrac.Peegrini vidi novog igraca odmah bi da ga dovede,tako nikada nece napraviti tim

avatar
la_decima10
Friday, 20.02.2015
12:42

verujem da će nastasić ostati....dobro se uklopio u šalkeu, nije lud da se vrti ko suncokret prema suncu pa da šeta od kluba do kluba..dečko oće da igra