Pelegrini se oslobađa Nasrija da bi doveo svog ljubimca?

Autor: Boban Filipović
ponedeljak 02.03.2015.
16:52
Izvor: Sportske.net

'Daily Express' i 'Metro' u današnjem izdanju pišu da Mančester Siti ima plan da se pojača jednim od najperspektivnijih fudbalera današnjice.

Beta/AP Photo/Daniel Tejedor
Beta/AP Photo/Daniel Tejedor

Povezane vesti

Aktuelni šampion Engleske zbog finansijskog fer-pleja mora da prodaje ukoliko želi da kupuje.

Prema poslednjim informacijama koje stižu sa ostrva, menadžer 'Građana' Manuel Pelegrini želi u svojim redovima Iska.

Njih dvojica su imali odličnu saradnju dok je Čileanac vodio Malagu, bila je to jedna od najuspešnijih generacija kluba iz Andaluzije, igrala je 1/4 finale Lige šampiona pre dve godine, tamo eliminisana od budućeg vicešampiona Borusije iz Dortmunda, sekunde su je delile od polufinala.

Isko je nakon toga otišao u Real Madrid, još uvek se ne može reći da je obezbedio mesto startera, preciznija bi bila ocena da je fudbaler koga Anćeloti koristi u rotaciji, ali zbog svoje magije i lucidnosti je postao jedan od miljenika navijača.

Da je Isko ljubimac Manuela Pelegrinija odavno nije tajna, 22-godišnji ofanzivni vezista je najveća želja menadžera Mančester Sitija koji je spreman da se odrekne Samira Nasrija kako bi ga doveo u svoj tabor.

Ipak, o svemu se pita Real, bila bi senzacija ukoliko bi 'Kraljevski klub' pristao da ga proda, mada se nikada ne može ni pretpostaviti koliko ponuda sa 'Etihada' može da bude 'nepristojna'.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke