Paunović dobija još jedno odlično pojačanje!

Autor: Nikola Miloradović
subota 08.07.2017.
20:27
Izvor: Sportske.net

Ekipu Čikago Fajera mogao bi da pojača povremeni reprezentativac Kolumbije.

EPA/TANNEN MAURY
EPA/TANNEN MAURY

Povezane vesti

Veljko Paunović radi sjajano posao sa ekipom iz "vetrovitog grada".

Čikago je prvi na Istoku, imaju 38 bodova, koliko ima i drugoplasirani Toronto, a sa tim učinkom su najbolji i u čitavoj ligi.

Zimus je u klub stigao Bastijan Švajnštajger, a ispostavilo se da je Paunović njegovim angažovanjem napravio sjajan posao.

Sada bi u redove Čikaga moglo da stigne još jedno sjajno pojačanje, naime, blizu prelaska u tim srpskog trenera nalazi se fudbaler Porta Huan Kintero.

Portugal Soccer

Ovaj kolumbijski fudbaler je imao pred sobom blistavu karijeru, bio je standardan u Portu, kao i u reprezentaciji Kolumbije i to na Svetskom prvenstvu 2014. godine.

Ipak, nakon Mundijala njegova karijera je krenula nizbrdo. Nakon slabih partija u dresu "Zmajeva" preselio se na pozajmicu u francuski Ren, a čak ni tamo nije bio standardan.

Ove godine je završio na pozajmici u domovini, u redovima Independijentea iz Medeljina, a pretpostavalja se da bi sada karijeru mogao da nastavi u MLS ligi i to u redovima Čikago Fajera.

Na "Dragao" je svojevremeno stigao kao zamena za Hamesa Rodrigeza, ali iako se trenutno ne nalazi u najboljoj situaciju kada je njegova karijera u pitanju, ima puno vremena da stvari vrati na svoje mesto, kako ima tek 24 godine.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke