"Patka" ili istina? Van Gal odbio pojačanje iz snova?

Autor: Boris Jovanović
nedelja 22.02.2015.
11:18
Izvor: Sportske.net

Vest koja izaziva nevericu, da li je stvarno "voljeni sin" dobio korpu od svog kluba?

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Priču je lansirao Alfredo Duro koji nije nepoznato ime u svetu novinarstva. Ima emisiju na Radio Marka, sarađivao je sa velikim brojem eminentnih medija.

On tvrdi da je  januaru Žorge Mendeš na neki način nudio Ronalda Junajtedu, odnosno inicirao razgovor sa Van Galom o eventualnom povratku Portugalca na "Old Traford".

Naravno, to ne bi bio transfer ove zime, već u letnjem prelaznom roku. Na kraju se najpoznatiji agent na svetu nije ni sastao sa menadžerom Junajteda, već sa glavnim skautom Martinom Fergusonom, koji ga je obavestio da klub nije zainteresovan.

Duro je naveo u emisiji "Čiringito" da je takav stav zauzet još prošlog leta. Naime, Junajted je procenio da im Ronaldo nije potreban, da bi bogatstvo uloženo u njegov povratak moglo da se iskoristi na mnogo bolji način, za renoviranje tima i mlađe igrače.

Koliko bi koštao Portugalac?

Sigurno ne manje nego što je Bejl koštao Real, dakle preko 100 miliona. Ali, to nije problem, kamen spoticanja je njegova plata. On bi sigurno zarađivao više od 20 miliona evra godišnje, uz poreze i ugovor na četiri godine posle koga bi praktično završio evropsku karijeru i otišao u SAD, Ronaldo bi koštao preko 250 miliona evra "Đavole". On je najbolji igrač na svetu, ali ušao je u četvrtu deceniju i pitanje je koliko mu je još ostalo na vrhunskom nivou.

Zbog toga, ako je ovo tačno, i nije toliko nelogičan Van Galov odgovor...


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke