PAOK 'razbio prasicu' - Srbin u Solunu!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 16.01.2017.
15:38
Izvor: Sportske.net

Grčki fudbalski klub PAOK dobio je u ponedeljak veliko pojačanje u ofanzivnoj liniji tima, pošto je potvrđen transfer dosadašnjeg člana varšavske Legije.

legia.com
legia.com

Povezane vesti

Solunski PAOK stavio je tačku na prošlonedeljne spekulacije i potvrdio da je sa Legijom dogovorio transfer Srbina sa švajcarskim pasošem.

Novi član crno-belih iz Soluna danas je postao Aleksandar Prijović za čije je usluge PAOK platio rekordnih 2.2 miliona evra, prenose grčki mediji.

Aleksandar Prijović je krajem prošle godine već bio viđen u Kini, čak je poručio da ga ne interesuju druge ponude, ali je u međuvremenu došlo do velikog obrta pa je nekadašnji omladinski reprezentativac Srbije završio u Grčkoj.

Novi član PAOK-a karijeru je počeo u armi, a zatim je napravio izlet na Ostrvo gde je dve sezone bio pod ugovorom sa Derbi Kauntijem. Usledio je povratak u Švajcarsku, igranje za Sion, pa dve pozajmice, a vrtoglavi uspeh doživeo je od momenta kada se priključio Đurgardenu.

U poslednje četiri godine Aleksandar Prijović je nastupao za Đurgarden, Boluspor i varšavsku Legiju, a sa poljkim klubom je uspeo da osvoji titulu i zaigra u grupnoj fazi Lige šampiona.

Čelnici PAOK-a angažovali su Aleksandra Prijovića na insistiranje trenera Vladimira Ivića, pa ostaje nada da će Srbin sa švajcarskim pasošem opravdati svaki uloženi evro.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BlueBoy84
Monday, 16.01.2017
18:58

Srecno Prijo pa u reprezentaciju

avatar
WITH A GOOD CAUSE
Monday, 16.01.2017
18:47

Sto bi rekao Milojko Pantic, Srbin svajcarskog porekla:-D:-D:-D #Hakan Jakin