Palas se pojačava u Totenhemu i Vili

Autor: Nikola Miloradović
sreda 14.12.2016.
17:00
Izvor: Sportske.net

Alan Pardju je svestan da će morati da dovede par pojačanja, ukoliko želi da pobegne od borbe za opstanak i sačuva svoj posao.

BETA/AP Photo/Kirsty Wigglesworth
BETA/AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Povezane vesti

Kristal Palas nije ispunio svoja očekivanja ove sezone, posebno kada se uzme u obzir da su dali basnslovnu svotu novca za angažovanje Kristijana Bentekea.

Od kako je Suare doživeo saobraćajnu nesreću i van stroja je zbog toga, nemaju rešenje po levom boku u odbrani, a nedavno se povredio i Konor Vikam, pa je jasno da će morati da kupuju u januaru.

Što se tiče zamene za Suarea, "bacili su oko" na defanzivca Totenhem Sparsa Bena Dejvisa.

Velšanin je rezervna opcija u odbrani "Pevaca", može da igra i po levom boku ali i u centralnom delu odbrane, te se čini da bi bio idealno rešenje za Pardjuove probleme pozadi.

Ben Dejvis

Što se tiče konkurencije Bentekeu u špicu, jasno je da njegov brat to ne može da mu bude, te će morati da angažuju još jednog špica.

Kako "Skaj Sports" prenosi, stručni štab je odlučio, uprava će pokuša na "Selhrst park" da im dovede napadača Aston Vile Rudija Žesteda.

Korpulentni napadač iz Benina je odigrao 16 utakmica u Čempionšipu ove sezone (osam sa klupe), a postigao je četiri gola i upisao jednu asistenciju.

Gestede

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NIKE
Wednesday, 14.12.2016
18:44

Slab je ovaj trener Palasa, imaju oni solidan tim, samo trebaju boljeg stratega i mogu biti oko sredine bez problema.