Pakleni plan za još jači Real, odlaze sedmorica za skoro 200 miliona, dolazi samo jedan?!

Autor: Milovan Longinov
utorak 06.06.2017.
11:25
Izvor: Sportske.net

Real Madrid ima velike planove, ali samo kada je u pitanju prodaja igrača.

EPA/CABALAR
EPA/CABALAR

Povezane vesti

''Kraljevski'' klub iza sebe ima najbolju sezonu u ovom veku, pošto je Real osvojio Primeru i Ligu šampiona, a sada je vreme za promene.

Plan je da ekipu napuste nezadovoljni i nepotrebni, a takvih je šest, dok se za ostanak sedmog bori svlačionica.

Ronaldo je posle velikog finala LŠ već govorio kako ovaj Real može da bude još bolji (čitajte OVDE), a danas se pojavio realan nastavak njegove priče.

Madridski As je danas otkrio da Real planira da sa platnog spiska skine određeni broj igrača, a među njima je prvi veteran Pepe koji se već oprostio od Madriđana.

Pepe je na pragu prelaska u PSŽ, odlazi kao slobodan igrač, pošto mu je Real ponudio samo ugovor na godinu dana, što je bez razmišljanja odbio.

Sledeći na listi je Džejms Rodrigez, koji je u finalu Lige šampiona bio na tribinama što je bio jasan znak da će ovog leta otići, pitanje je samo da li u Inter, Mančester junajted ili PSŽ, koji je poslednji ušao u trku.

Chile Colombia WCup Soccer

Alvaro Morata bi takođe mogao da ode, nije zadovoljan rezervnom ulogom, ali Karim Benzema ostaje nezamenjiv i on će morati da potraži klub u kom će igrati.

U igri je do juče bio Milan, sada je dogovor daleko, pa se spominju Čelsi i Mančester junajted, a njegova cena je 70 miliona evra.

Iz Madrida bi takođe mogao i desni bek Danilo, koji nije opravdao rekordni transfer Reala za jednog defanzivca od 31.5 miliona evra.

Danilo nije bio dostojna konkurencija Daniju Karvahalu i potražiće novi klub, a takođe se nalazi na listi želja Intera.

Danilo

Još jedan bek koji se nikako nije naigrao ove sezone, Fabio Koentrao definitivno napušta klub. On je najbliži prelasku u redove Sporting Lisabona.

Na transfer listi je i napadač Marijano, koji je ušao u prvi tim iz Kastilje, Realovog drugog tima, ali nije dobio značajnu minutažu.

Poslednji na listi, i onaj koji najviše bode oči je Kejlor Navas. Prvi golman Reala nikako da dobije apsolutno poverenje Florentina Pereza koji želi Davida De Heu.

Ipak, svlačionica Reala se bori da Navas ostane prvi golman i za sada deluje da će tako i biti.

Od ostale pomenute šestorice, Real Madrid bi mogao da inkasira između 150 i 200 miliona evra, što je ogroman novac za igrače koji nemaju mesta u timu.

Samo Morata se procenjuje na 70 miliona, Rodrigez je nešto jefitniji, dok bi za Danila Real mogao da dobije između 15 i 20.

Morata

A dolasci?!

U ovom momentu, zna se da stiže Teo Ernandes da pojača konkurenciju Marselu, pored njega vraća se i Markos Ljorente.

Jedini igrač za koga bi Real mogao da plati ogroman novac je Kilijan Mbape i to bi bio čitav posao Madriđana za ovo leto.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

56 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Misosesic
Wednesday, 07.06.2017
07:13

Real je osvojio La Ligu i Odbranio naslov prvaka Ligu Sampiona.A sto se tice odlazaka Real ce samo za Moratu i Jamesa uzeti 150 miliona tako da bi prihod moga da bude preko 200 miliona ako se prodaju svi ovi igraci.Real bi sa tim imao 300-400 miliona za prelazni rok ali mislim da ce samo Mbape da dodje i zamena za Danila.

avatar
Barca4ever
Tuesday, 06.06.2017
16:31

Prejaka im je klupa.Tesko mozes da ocekujes od igraca da zele da igraju ponekad.

avatar
Benz9
Tuesday, 06.06.2017
16:02

Navas i Morata ostaju, ostali mogu ići slobodno...

avatar
SL_Komedija
Tuesday, 06.06.2017
14:45

Benzema iako ne daje golove ume da reši utakmicu driblingom, a slaže se i kao podrška Ronaldu, Morata teško može da igra kao on na krilu, ipak je Roni tu više klasičan špic. Rodrigez je dobar igrač, nije on za klupu, a u Realu dok im ide ovako teško da će igrati, pa mu je bolje da ide. Morata bolje da ostane ipak jer ako se neko povredi, treba i kvalitetna zamena, mada pitanje je da li će on to hteti, pošto ide svetsko prvenstvo, a svi bi da idu u Rusiju.

avatar
ProudKnight
Tuesday, 06.06.2017
14:34

To je sve što je potrebno Realu, pored nekolicine momaka koji se vraćaju s pozajmica, a koji su imali vrhunske sezone iza sebe. Odlaze nezadovoljni igrači koji nemaju veliku minutažu i poseban doprinos u ovoj sezoni, izuzev Morate, koga bih ostavio ukoliko ne dođe Mbape, jer bi onda ostali praktično bez klasičnog napadača. Ono što je dobro da stižu alternative na pozicijama na kojima ove sezone Real nije imao adekvatnu zamjenu (Teo i Ljorente). Golmani (Navas - Kasilja), lijevi bekovi (Marselo - Teo), štoperi (Ramos - Valjeho - Varan), desni bekovi (Karvahal - Naćo), zadnji vezni (Kazemiro - Ljorente), centralni i ofanzivni vezni (Kros, Modrić, Kovačić, Isko, Vaskez, Asensio), napadači (Bejl, Benzema, Ronaldo, Morata ili Mbape). Imaćemo zamjene koje će biti još bolje nego ove sezone, dakle sigurno 20 vrhunskih fudbalera i neće se osjetiti ako se bilo ko od njih povrijedi. Formacije će opet biti 4-4-2 i 4-3-3, s tim što sam mišljenja da formacija 4-3-3 samo treba igrati kada se igra na kontre, dok bi ista u fazi odbrane trebala izgledati kao 4-5-1 s određenim korekcijama, a da glavna formacija bude ova iz završnice sezone (4-4-2). Ono što je najbolje od svega jeste činjenica da imamo izuzetno mladu i perspektivnu ekipu, ako pogledamo polovinu startne postave i praktično cijelu rezervnu postavu.

avatar
amigo999
Tuesday, 06.06.2017
13:54

Realno, niko im ne treba...

avatar
Breaking Bad
Tuesday, 06.06.2017
13:50

Iako sam htio da dođe De Hea, sad nekako ne bih želio, mislim da bi to narušilo atmosferu u svlačionici, Navas ima problem sa visinom i možda je i kriv za Mandžin gol, ali pitanje je da li bi De Hea skinuo Pjanićev šut ili na Bernabeu pročitao namjeru Gameira kad je bio 1 na 1 sa Navasom. Teo će biti odličan za rotaciju sa Marselom, nadam se da će se Valjeho vratiti sa pozajmice i rotirati se sa Varanom ili Ramosom, Pepe nažalost ide, previše je sklon povredama, ima 34 godine. Danilo bi trebao ostati, nije ni blizu Danija, ali je sasvim dobar da ga mijenja u Primeri (sa slabijim i srednjim ekipama) i u kupu. Vezni red je fantastičan, možda će se vratiti Ljorente kao alternativa Kazemiru, a u napadu možda dovesti neku zvijezdu tipa Mbape, Azar, Sančez, mada su i Benzema i Morata odlični, Benz se nije nešto nadavao golova, ali mnogo utiče na igru Reala, ostavlja prostor Ronaldu, ima dobar pregled igre, a Morata je isto odličan, par puta je Realu donosio vrlo važne pobjede i u LŠ i u Primeri.

avatar
Александар Миликић
Tuesday, 06.06.2017
13:37

Morata 70 miliona??? Vi se salite 😱

avatar
Raul Gonzales Blanco
Tuesday, 06.06.2017
13:14

Treba nam jedan vrhunski špic,Benzema više ne može da pruža partije u kontinuitetu koje su potrebne realu,ja ga mnogo gotivim al realno je zreo da ga zamene nekim napadačem koji garantuje 25 + golova u sezoni :)

avatar
AfricaLofS
Tuesday, 06.06.2017
13:41

Real za to ima Alvara Moratu za kojeg verujem da moze ispuniti ocekivanja. Zao mi je sto mu nisu pruzili priliku. Odlican je fudbaler. Mozda je plan Reala da ipak dovede Mbapea vec ovog leta.

avatar
amigo999
Tuesday, 06.06.2017
13:53

Imate Moratu....ili se istovarite 110 m E za Ikardija...

avatar
neme
Tuesday, 06.06.2017
13:00

Ja ne znam sta Realu treba pa nikad ni kad su pre osvajali titule,LS sta sve ne nisu bili ovako mocni to je 15 nenormalnih igraca od kojih 7 su najbolji na svojim pozicijama na svetu.

avatar
Bojan Samardzic
Tuesday, 06.06.2017
12:44

Neko mora i da ode, Hames je po meni veoma dobar igrac ali Zidan mu ionako nije puno davao sansu ove sezone. Bojao sam se da ce rasprodati puno rezervi da dovedu nekog superstara, sto bi bilo veoma lose jer upravo tako dobra klupa i jeste dala Realu ono sto im je nedostajalo do sad. Ipak, najbezbolnije je da ode Hames. Danilo nije nista pokazao, u vaznim utakmicama nije ni igrao, tako da se odlazak njih dvojice prakticno nece ni osjetiti. E sad, Morata i Navas... De Hea je odlican, ako dodje bice Real jaci, ali i Navas je jedan od najboljih golmana trenutno na svijetu. Bilo bi dobro da ostane Morata, jeste da je Zidanova prva opcija da ni ne uvodi klasicnog spica kad Benzema ne igra, ali ipak Real sebi ne moze dopustiti da nema kvalitetnog rezervnog spica. Mislim da je Morata mnogo doprinio i nadam se da ce ostati. Prakticno najvise i skripi u odbrani, ako dovedu alternative za Marsela i zamjenu za Pepea to je sve sto im treba. Zamalo da zaboravim na Kovacica, njegov doprinos tituli je takodje veliki i nadam se da ostaje.

avatar
MultiMagic
Tuesday, 06.06.2017
13:44

Doveden je kao alternativa za Marsela iz Atletiko Madrid ( Alavesa ) Teo Ernandes, a vraca se sa pozajmice Valjeho koji je stoper tako da je i to pokriveno, dok jedino mozda treba da se dovede desni bek mada moze na toj poziciji Naco da odigra.

avatar
MSSZRMK
Tuesday, 06.06.2017
16:17

Ljorente i Valjeho se vracaju,kupljen je Teo iz Alavesa.Danilo pruza dobre partije u zadnje vreme a sada da dovedu novog desnog beka pa da se navikava itd.

avatar
Bojan Samardzic
Tuesday, 06.06.2017
15:23

Da, Naco je rezervni bek i stoper, tako da se cini da je odbrana odlicno pokrivena, ako se Ernandes i Valjeho dobro pokazu.

avatar
Mangus
Tuesday, 06.06.2017
12:44

Vise im i ne treba. Vrate klince s pozajmica ili iz omladinske skole. Dovedu ernandeza i to je to.

avatar
scofield
Tuesday, 06.06.2017
12:27

Pa tolko i treba.

avatar
Miletaaaaa
Tuesday, 06.06.2017
12:22

I ja msm da im vise nista i ne treba,cak ostaviti Mbapea jos jednu godinu da terorise po Francuskoj,onda ga dovesti,taman ce C. Ronaldo uci u te pozne godine gdje bi ostao jos jednu godinu u Realu da adaptira malca i onda mozda UTD ili Kina,sta bude primamljivije :)

avatar
Offside
Tuesday, 06.06.2017
12:35

Ako prodamo Moratu onda ostajemo na Benzemi kao jedinom napadacu sto automacki znaci da Mbape mora da bude doveden ovo leto.

avatar
MSSZRMK
Tuesday, 06.06.2017
16:18

Sta ce Junajtedu Ronaldo u starim danima?Da jos vise propadnu?

avatar
MaNcHesTeR_ed
Tuesday, 06.06.2017
12:18

Ne kapiram zašto uporno žele da dovedu golmana kad imaju Nabasa, i zašto bi Mbape dolazio da greje klupu.

avatar
MSSZRMK
Tuesday, 06.06.2017
16:18

Gde bi Mbape grejao klupu?Kome?Benzemi?nSmesno igrac od 100 miliona ce igrati.

avatar
MaNcHesTeR_ed
Wednesday, 07.06.2017
21:52

Pa Benzemi, dok je Ronaldo tu tako će i biti

avatar
BajaPapaja
Tuesday, 06.06.2017
12:13

Treba Bejla da prodaju jer je onaj Asensio bog igre. Jos ga ljudi ne cene dovoljno, ali ima da bude jedan od najvećih.

avatar
Pink Floyd
Wednesday, 07.06.2017
10:14

Slabo sam pratio fudbal ove godine ali Asensio je stvarno igrac koji me je ove sezone najvise odsevio. Neka kombinacija veznog reda Spanije sa njim,Iskom,Kokeom,Alkantarom i Buskecom(koji vjerovatno ima jos 5-6 godina kvalitetnog fudbala) moze dominirati na SP 2022 kada ova prva 4 budu na vrhuncu karijere.

avatar
Ronaldo da Lima
Tuesday, 06.06.2017
11:55

Stvarno ce uzeti dosta para od igraca koji nemaju mesta za prvu postavu. To samo pokazuje koliko je Real imao jaku klupu. A i da ponude sav taj novac za Mbapea, od toga nema nista, decko je sam rekao da zeli da ostane jos jednu sezonu u Monako, pa posle toga ce razmisljati o prelasku u Real. I bolje tako, karijera mu na prvom mestu

avatar
REY_DE_EUROPA
Tuesday, 06.06.2017
12:13

Sasvim suorotno. Decko je za Ftv prije nedelju dana izjavio da je spreman da ode i da se ne boji odlaska. To je njegova izjava, a dje si ti to procitao, zaista ne znam.

avatar
Ronaldo da Lima
Tuesday, 06.06.2017
13:30

Pa sta ce stvarno biti to niko ne zna. Ali moje je misljenje da bi bolje bilo za njega da ostane jos jednu sezonu ili da predje u neki malo jaci klub pa tek onda Real. Ne znam kako bi podneo sav taj pritisak u tako velikom klubu, jer ruku na srce on je jos klinac

avatar
REY_DE_EUROPA
Tuesday, 06.06.2017
13:10

Vjeruj mi, sve manje citam clanke, sve vise pratim izjave, jer jedino kad vidis da on to izgovara mozes u to da povjerujes, iako ne mora da bude istina. Po mom misljenju i prema pisanju Marke, Mbappe ako je i mislio da ostane jos jedno ljeto, nakon sto ce ocigledno rasprodati pola tima, to misljenje se promjenilo. Ne tvrdim ja da ce sigurno doci, to mozda ni on ne zna jos, ali eto vjerujem da hoce. Sportski pozdrav.

avatar
Ronaldo da Lima
Tuesday, 06.06.2017
12:51

Procitao sam na dosta sportskih sajtova. Ja kazem sta sam procitao, a sad ako je on promenio misljenje, ili su to mediji izmislili samo da bi imali sta da pisu, stvarno ne znam

avatar
Tuesday, 06.06.2017
11:52

Iskreno, ne bih hteo da Morata ode. Rodrigez zasluzuje da igra, ali pored Asensija i Iska realno tesko da ima mesta. AKo ode Danilo fali nam rezervni desni bek, ili ce Naco da dobije tu ulogu.

avatar
Bojan Samardzic
Tuesday, 06.06.2017
12:37

I do sada je Naco bio rezervni desni bek u vaznim utakmicama, Danilo od dolaska u Real bas nikad nista nije pokazao. E sad, Realu treba i stoper, pricalo se o onom momku iz Menhengladbaha, tad bi zatvorili sto se tice odbrane, svi bi imali alternativu.

avatar
Bojan Samardzic
Tuesday, 06.06.2017
14:53

Sta znam, tesko je drzati pod kontrolom toliko igraca. Naco se pokazao odlicno na poziciji desnog beka, e sad kakav bi bio u top utakmicama ne znam, ali niko nema 2 ista igraca na svim pozicijama. Vecina ostalih klubova jedva ima po jednog :) Mislim da ce odbrana biti jaca nego ove sezone, a tu je nekako najvise skripalo.

avatar
Tuesday, 06.06.2017
14:17

Ljorente dolazi da odmeni Pepa, ali imamo malo opcija nekako. Ne bi nam smetao jedan prosecan desni bek da imamo u rotaciji a Naco ko univerzalni defanzivac.

avatar
Galaktikos
Tuesday, 06.06.2017
11:44

Prodaju Danila,,Fabia i sta onda kad se povrede Dani ili Marselo?????

avatar
REY_DE_EUROPA
Tuesday, 06.06.2017
12:14

Teo hernandez doveden, hakimi castilja desni bek

avatar
Misosesic
Tuesday, 06.06.2017
14:56

Teo Hernandez je doveden kao zamjena Marselu i buduci bek Reala a za Karvahala ce se trebati naci zamena ako ode Danilo.Sigurno Zidan nece ostaviti ne pokrivenu to poziciju.

avatar
Misosesic
Tuesday, 06.06.2017
14:54

Dzakic Car:Teo je doveden kao zamena Marselu posto Koentra odlazi i nije vise na nivou za Real to je i sam priznao.A stvarno ne mislim da Zidan planira da ostane sa jednim igracem na toj poziciji.

avatar
REY_DE_EUROPA
Tuesday, 06.06.2017
13:11

Na pozajmicu? Teovo predstavljanje je kroz par dana, pa nece predstavit igraca i poslati ga na pozajmicu, jos koentrao u sportingu vec, nije ni na proslavi bio. Vjeruj mi dana na pozajmici nece biti taj igrac

avatar
Offside
Tuesday, 06.06.2017
12:37

Teo Hernandez ce na pozajmicu to je plan Reala verovatno u Nemacku ili mozda ponovo u Alaves godinu dana,to su preneli neki strani mediji.

avatar
R E V O L T
Tuesday, 06.06.2017
11:27

Mozda bismo mogli da trazimo Fabia, treba nam kvalitetan drugi levi bek. Jedino sto verovatno nece pristati na to da ne igra, a sigurno ne bi igrao...

avatar
Kico14
Tuesday, 06.06.2017
11:45

Ako Djuka ode,dovesti Moratu i moze Danilo umjesto Vuleta:D

avatar
MSSZRMK
Tuesday, 06.06.2017
16:20

Fabio ide u Sporting na pozajmicu sa tim da ce Real placati 90% njegove plate.

avatar
R E V O L T
Tuesday, 06.06.2017
12:35

Naravno da sam mislio na Milan:-D

avatar
Crveno boja ljubavi
Tuesday, 06.06.2017
12:12

Verujem da je mislio na Milan,a ne na Partizan

avatar
R E V O L T
Tuesday, 06.06.2017
12:10

Da, jos samo Navasu da oslobodimo mesto Hahaha Inace, slab mi je nesto Danilo, poremetice nam koncepciju:-D