Pad veka - Od novog "Galaktikosa" do čoveka za "otpis" u Realu!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 31.03.2017.
12:31
Izvor: Sportske.net

Najgore je što niko ne želi da plati ni blizu onoga što traže "Los Blankosi".

Beta/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza
Beta/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza

Povezane vesti

Zinedin Zidan više ne računa na Džejmsa Rodrigeza. Tačnije, ako ostane na klupi, Francuz u narednoj sezoni ne želi Kolumbijca u ekipi, insistira da bude produžen ugovor sa Iskom, ali i da Asensio umesto pozajmice ostane i da dobije značajniju ulogu.

Rodrigez je preskup, naime plaćen je 80 miliona evra, a Florentino Perez će morati da proguta baš veliki gubitak, realna cena Kolumbijca je polovina tog novca. On će tražiti najmanje 60, a "Marka" je napravila analizu klubova koji bi ga želeli.

Liverpul dugo hoće da ga dovede, navodno bi bio pojačanje za Ligu šampiona, ali pitanje je imaju li taj novac da izdvoje za jednog igrača.

Priča se i o Čelsiju, ipak mete Kontea su potpuno druge, dok bi Inter bio najrealnija opcija. No, on je već u januaru odbio "Saning", a po svemu sudeći Inter ni ove sezone neće u Ligu šampiona.

Od Žorge Mendeša se očekuje da bi mogao da progura ovaj transfer kod Murinja i ta priča je stara, no, ni Junajted ne želi da ga plati više od 40 miliona, ali ni da Džejms bude deo kusura za De Heu.

Kod Anćelotija Rodrigez je igrao, otac Kolumbijca kaže da bi Italijan mogao da izvuče najbolje iz njegovog sina, ali je pitanje da li Bajernu treba.

Ostao je Juve, no oni sigurno neće platiti ni blizu te sume, niti žele da čuju ponudu za Dibalu. Čak i da prodaju Argentinca Realu, tražili bi Iska i Moratu uz novac, pa je ova kombinacija nerealna.

PSŽ je navodno otpao, oni su se odlučili za Julijana Drakslera.

Dakle, najbolji strelac Mondijala, momak od 80 miliona, novi "Galaktikos", a sada na marginama...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Steffi
Friday, 31.03.2017
16:47

Kvalitet ima ali je kupljem na osnovu onoga sto je uradio na prvenstvu sto za klub kakav je Real nije dovoljno.

avatar
CZYNWA
Friday, 31.03.2017
15:50

Liverpul sigurno ima pare, samo sto on nije primarna meta. Klop ce radije te pare dati za Branta ili Pulisica. Ja bi vise volio Rodrigeza, jer ima neosporan kvalitet, ali ako Klop misi da je Pulisic bolji ja se slazem sa njim.

avatar
Friday, 31.03.2017
14:07

Liverpul i Klop = dobitna kombinacija!

avatar
Oldboy
Friday, 31.03.2017
13:41

Ja kad sam pitao što toliko para za ovog igrača, kad ga je Real kupovao, ljudi me ovde nazivali raznim imenima. Solidan igrač, koristan, ali 80 miliona, alo bre ljudi

avatar
Go Hard or Go Home
Friday, 31.03.2017
16:50

Kada je ona Zao Mario placen 50 ili koliko vec onda za Hamesa ni 100 niue mnogo, pogotovo jer je Real najveci klub na svetu a Inter u senci Juvea, Milana i Rome. ;)

avatar
Di Magia
Friday, 31.03.2017
12:41

Nikako mi ovo sa Jamesom ne ide u glavu... Covek igra dobro samo mu ne daju sansu...

avatar
Milan Mihajlovic
Friday, 31.03.2017
15:13

Bravo za komentar. I ja ne razumem. Covek igra sasvim malo a jedan je od najboljih asistenata u realu ove sezone ako ne i najbolji. Ne znam koji je problem, mozda se kao i Muslinu SMS ne uklapa u filozofiju.

avatar
Steffi
Friday, 31.03.2017
16:47

Pa takvima kao ti ako ne ide u glavu nije neki gubitak.