Ozil zavisi od Vengera, omiljeni trener iza ugla?

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 09.04.2017.
13:28
Izvor: Sportske.net

Čeka se rasplet, Nemac neodređen, jedno je sigurno, kritike navijača ga ne zanimaju...

EPA/LENNART PREISS
EPA/LENNART PREISS

Povezane vesti

Mesut Ozil kaže da je važnije od njegove sudbine šta će se desiti sa Vengerom.

"To je bitnije pitanje nego pojedinačni igrač. On je naš menadžer, 20 godina je ovde, došao sam u klub kada me je on uverio da ću imati odličnu šansu da igram. Zbog toga je to ključ, a ne da li ću ja produžiti ugovor"
, kaže Nemac.

Dodaje da ga kritike ne zanimaju.

"Čitao sam nešto o tome, ali iskreno ne obraćam pažnju. Dajem sve od sebe, učiniću sve da se plasiramo u Ligu šampiona. Onda ćemo sesti i razgovarati o mojoj budućnosti"
, dodaje Ozil.

Odbio je da odgovori hoće li ostati u klubu i bez Lige šampiona.

Danas se pronose priče da je razgovarao sa Murinjom koji ga hoće u ekipi i sa kojim ima odlične odnose. Sa druge strane, kladionice su reagovale pa je sada smanjena kvota na to da Ozil prelazi u Junajted.

On ima ugovor do 2018. i ako na leto ne produži obavezu, verovatno će ga Arsenal, kao i Sančeza, prodati...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
FaStee
Sunday, 09.04.2017
14:16

Boze koliko smo mi jadan klub.Van persi,nasri,sanja,kol...Evo sad sancez ide u celsi,ozil u junajted.A sto je najgore venger ostaje.

avatar
riquelme
Sunday, 09.04.2017
15:06

Nije Arsenal jadan. Dajte vise skapirajte da je to politika kluba. Venger je masina za pravljenje para za razliku od Pepa, Murinja i svih koji su sedeli na klupi Celzija. On je napravio gazdama novi stadion od transfera tokom proslih 10 godina. Zadrzace oni njega jos 15 godina ako on hoce da ostane. Jedino ako bi im se smanjila gledanost mada i to tesko posto sam cuo od druga iz Londona da stavljaju na cekanje decu cim se rode za godisnje karte. Zakljucak je mogu oni da daju koliko hoce para, mogli su da daju i tih 15 hiljada vide Persiju ali nisu hteli. I to je to... Isto kao i sto ce Totenhem da resi da daje vise od 100 hiljada nedeljno ili ce da zapale Kejn, Ali, Rouz, Voker i Eriksen. Sto ne bi igrali za Siti, Celui i Mancester za 2-2,5 puta vecu platu.

avatar
Elliott Roger
Sunday, 09.04.2017
23:50

Evo ja sam u Londonu pa tako šta nikad nisam čuo za decu. Tvoj drug mnogo čita bajke.

avatar
FaStee
Sunday, 09.04.2017
19:19

Znam ja dobro politiku arsenala.Pratim arsenal vise od 20 godina.Kako nije jadan kad ima takve vlasnike kojima je novac na 1.mestu,a navijaci tek na 100.mestu?Venger je uradio velike stvari,promenio arsenal za 180 stepeni,ali je covek zaostao.Fudbal se menja,napreduje iz dana u dan,a venger je u 20.veku misli da se fudbaleri i daje placaju 2 miliona.Dok on ne ode nista od titule.

avatar
Golzalo Higuain
Sunday, 09.04.2017
16:06

pametan bi prestao voljeti takav klub

avatar
mak_juventino
Sunday, 09.04.2017
14:06

Jos Ozil fali Unitedu da i oficijalno postanu kauc ....