Ovo su ponude za Đuričića!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 24.07.2015.
11:29
Izvor: Sportske.net

Nekoliko solidnih ponuda za našeg plejmejkera koji će najverovatnije napustiti Benfiku u ovom prelaznom roku.

BETA/AP Photo/Petr David Josek
BETA/AP Photo/Petr David Josek

Povezane vesti

Benfika do sada nije računala na srpskog reprezentativca, a kako sada stvari stoje, vrlo je verovatno da će ovaj fudbaler napustiti taj klub ovog leta.

Ima Filip nekoliko ponuda, a tri se izdvajaju od ostalih.

Zanimljivo, sve tri dolaze iz Premijer lige. Ronald Kuman ga je doveo prošle sezone na pozajmicu sve do kraja juna u Sautempton, a sada ga želi ponovo, ovoga puta za stalno.

Pored Sautemptona, još dva kluba žele da vide Srbina u svom timu. To su Bornmaut i Norič, ali su oni samo zainteresovani za pozajmicu, ne za kupovinu imajući u vidu da Benfika traži pozamašnu sumu novca.

Govori se o 8-10 miliona funti, a jedino je Sautempton spreman da plati tu sumu.

Mislite li da će Đuričić ponovo kod Tadića i Kumana?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Black Casper
Friday, 24.07.2015
14:01

Gledao sam ga prošle sezone i odavno nisam video nekog našeg igrača sa toliko volje,borbrnošću,kidao je na svaku loptu,uostalom kao i ceo tim Sautemptona!!! Mislim da Kuman može iz njega da izvuče maximum,u ova dva tima bi samo gubi vreme!!!

avatar
ercov
Friday, 24.07.2015
13:15

Za reprezentaciju Srbije je odigrao samo jednu dobru utakmicu a sve ostale su za zaborav. U inostranstvu se jos nije pokazao kao ni dokazao, dal zbog losih klubova,trenera ili svojih fudbalskih nedostataka. Po meni je precenjen, mada, sa godinama i stalnim mestom u nekom timu moze eksplodirati i postati dobar igrac. Neko odmah eksplodira, pokaze svoj talenat i kvalitete poput Mitrovica a nekome treba malo vise vremena poput Matica.

avatar
Делија_момак
Friday, 24.07.2015
13:04

Млад је, још може да се врати у форму из Херенвена али мора да одабере прави клуб за себе. Не знам што је уопште прекидао позајмицу са Саутемптоном. Још није касно, још има времена за њега

avatar
Z
Friday, 24.07.2015
11:41

Iskreno govoreci 8-10 miliona funti (ne evra) je mnogo novca, uzimajuci u obzir njegovu trenutnu formu......Ipak in poseduje talenat, sve u svemu zelim mu sve najbolje