Ovo je ponuda Parižana za Pogbu!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 10.05.2015.
09:44
Izvor: Sportske.net

Šest klubova u igri, Juve želi da ga proda Francuzima, njihova ponuda najprimamljivija. Pogba ima druge ideje, a naredne nedelje stiže prvo veliko pojačanje italijanskog šampiona!

Beta/AP Photo/Massimo Pinca
Beta/AP Photo/Massimo Pinca

Povezane vesti

Juventus je odbio Barselonu koja je ponudila blizu 80 miliona evra, u igri su još Čelsi, Siti, Junajted, Real i Pari San Žermen.

Francuzi su najkonkretniji, tačnije njihova ponuda se najviše sviđa "Bjankonerima", 40 miliona evra i Kavani. Urugvajac se već dogovorio sa klubom iz Torina, raspoložen je da se vrati u Italiju, pa je jasno zbog čega Marota i Anjeli žele da Pogba završi u rodnom gradu.

Ali, Francuz ima druge ideje, on gleda ka Španiji, a nema ništa protiv ni da ostane još neku sezonu u Juventusu. Priča se da je odbio ponudu od 15 miliona evra po sezoni od Parižana, ali ako klub stvarno želi da ga proda, lako će ga ubediti.

Juventus je izgleda završio posao za Dibalu, pobedio u trci sa vodećim evropskim klubovima jer mladi Argentinac svim silama želi u Torino. On će biti dugoročna zamena za Teveza, a koštaće 35 miliona evra.

"Gazeta" piše da se već pozdravio sa klupskim drugovima, neće igrati u preostalim mečevima u šampionatu kako ne bi rizikovao neku povredu pred izvesni transfer.

Zamparini je rekao juče da je dogovor postignut, a onda je to brže-bolje demantovano. Juve želi da završi posao i objavi transfer posle meča sa Realom, a da se onda okrene Kavaniju, odnosno prodaji Pogbe kao poslu leta.

To će biti i najvažnije stvari u letnjem prelaznom roku, jer Juve osim pojačanja u napadu i povratka igrača sa pozajmice nema potrebe baš da tumba tim koji je i dalje u igri za "tripletu"!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

19 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Monday, 11.05.2015
18:26

ako se to zavrsi i pogba ostane rugani je vec nas onda ne vidim nacina da nam ko pride blize od minus 15 mislio sam napisati i vecu cifru ali da me ne proglasite jako bahatim nisam

avatar
DEL PIEROO
Monday, 11.05.2015
11:23

Dokle vise ljudi? Pogba ce se prodati za najmanje 80m i samo pare dolaze u obzir, ako se uopste i proda.. napadaca imamo sad za izvoz, Cavani bi tresao sve redom, ali nema potrebe za njim ako je Dibala tu.. vracaju se Asamoa i Caseres, Mertens iz Napolija bi bio top pojacanje za neku solidnu cenu..

avatar
Pinturicchio 10
Sunday, 10.05.2015
13:49

Ovo nikako ne bi trebalo da prihvate jer bi Psz napravio dobar posao sa ovim. Pogotovo ako dovode Dibalu nema potrebe za Kavanijem, sigurno da je on vrhunski napadac iako nije u formi i isti igrac kao iz Napolija ali nema potrebe za tolikim spicevima pored Teveza, Morate, Dibale u slucaju da dodje i otkupne klauzule Zaze. Kad bi ponudili 40m i Veratija to bi bila skroz druga prica. I ja nigde nisam citao da je Pogba rekao da zeli da ide i da Juve zeli da ga proda.

avatar
Milos Kosta Kostic
Monday, 11.05.2015
09:12

juve zeli da proda pogbu, ali je cena okruglo 100 miliona. ova prica sa razmenom mislim da nije tacna, jer ako vec menjaju, bolje veratija i novac

avatar
Susaeta
Sunday, 10.05.2015
12:41

Ako zaista cijene Pogbu 100 miliona i mogu za te pare da ga prodaju (kad je mogao Bejl da se toliko proda moze i Pogba) onda stvarno je nepotreban ovaj transfer, jer Kavani ni u ludilu ne kosta 60 miliona!! nDibala je zavrsen i on je nepotreban Dibala, Morata, Tevez i nek vrate Zazu. Juventini vidimo se u FINALU! (Barsa fan) :)

avatar
Dusan Petrovic
Sunday, 10.05.2015
12:13

Juventus ako proda Pogbu,sto ja ne bih voleo bar jos koju sezonu,onda mora da dovede vrhunskog veznog igraca jer Sturaro to nije,a ne 10 napadaca.Najvise bih voleo da vidim Veratija u Juventusovom dresu

avatar
Navijač Juventusa
Sunday, 10.05.2015
11:26

Ne verujem u Dibalu, meni je njegova igra, performans u ovoj sezoni, nedovoljan za promovisanje u novu zvezdu tima i licno mislim da bi Edinson bio mnogo vece pojacanje, pogotovu nakon onakvih sezona u Napoliju.Znam, mlad je, dao je 13 golova i 10 asistencija, ali nesto sam sumnjicav po pitanju tog transfera... samo da ne budu bacene pare.

avatar
juve! zizu! real!
Sunday, 10.05.2015
11:21

Tvrdim najbolju klubsku politiku vodi juventus ! La nostra storia continua. Juve sempre vinci per noi!!!

avatar
MSSZRMK
Sunday, 10.05.2015
10:50

Kavani propao u PSZ-u ne znam sta ce im.

avatar
mungos
Sunday, 10.05.2015
10:35

Iskreno ne verujem da ce ovo prihvatiti. Kavani nije briljirao poslednjih sezona, ne vredi vise onoliko koliko ga je psz platio, te bi oni jos i dobro prosli. A sa dibalom, moratom tevezom i zazom, imace ozbiljsn napad svakako

avatar
ForzaJuve
Sunday, 10.05.2015
10:22

40 miliona + Kavani i Verati ;)

avatar
Petar Jege
Sunday, 10.05.2015
17:24

Ma realnije je 40 000 000 + Kavani + Verati + Markinjos + Ibra : )

avatar
DjovaneElber
Sunday, 10.05.2015
10:19

40 miliona + Kavani ovo ako ne prihvate ludi su

avatar
Bruce Wayne
Sunday, 10.05.2015
10:16

Juve će imati odličan napad: Tevez, Dibala, Kavani, Morata.. Ali.. da li je to previše napadača za Juventus?nn2 će igrati standardno, ostali će grijati klupu. Neka se računa da će još jedan u rotaciji igrati ali opet previše kvalitetan igrač na klupi. Ako dodamo da je tu i Ljorente, čija prodaja nije baš tako izvjesna, onda Matri, biće previše napadača. Na sredini se možda greška pravi. Pirlo vjerovatno ide, ako ode i Pogba, to znači da će sredina terena izgubiti 2 od 4 standardna igrača. nTu ostaje dosta dobrih igrača, ali nije lako zamijeniti dvojicu najboljih.nPo meni, ovoliko trpanje napadača je glupost. Pametnije je kupiti Dibalu ili Kavanije + veznog igrača, tipa Veratija. Jer Morata je tu, Tevez još godinu dana. nnOvo pišem kao navijač Milana, ali i veliki fan Italijanske lige. Volio bih kad bi Italijani opet počeli da dominiraju, zato mi je i želja da se svi klubovi pojačaju.nMilan najavljuje veliki projekat. Roma je uradila dobar posao, da je imala više sreće sa povredama, možda bi i ona nastavila u odličnom ritmu. Lacio igra možda i najbolju sezonu zadnjih par godina, Napoli i Fiora su u polufinalu lige Evrope i sve to govori da se, možda, italijani vraćaju na veliku scenu!

avatar
Markos
Sunday, 10.05.2015
16:50

Mtri je na pozajmicu u Juventus,ja mislim da je Milanov igrac...

avatar
Bruce Wayne
Monday, 11.05.2015
09:53

on je bio na pozajmici iz Milana, pa je došao u Juve posle toga, ne znam kakav je dogovor između 3 kluba.

avatar
Boykevp
Sunday, 10.05.2015
10:10

imaju odlican vezni red, jaku odbranu, i jos ako im dodje kavani, bice vrlo konkurentni i sledece sezone sa ovim timom za polufinale pa i finale lige sampiona.. za italiju necu da pricam, daleko su od rome napolija, intera lacija svetlosnu godinu..

avatar
Armin Barakovic
Sunday, 10.05.2015
10:05

Dont like, cavani + verati +30 mil

avatar
Invictus_Juve
Sunday, 10.05.2015
09:53

Ne ide Pol nigde, bar ne ovog prelaznog roka. Zasto bi ga Juve prodavao kad će i za 3 godine vredeti istu sumu. A da im je novac preko potreban - nije. Tu su pare od Lš, posle ovako dobrih izdanja prihodi će porasti. Ako se plasiramo u finale, Juventus nece biti razvojna sansa za igrace vec ce Kavani i igrači tog kalibra dolaziti da osvajaju trofeje.