Ovo je Murinjovo obećanje igraču Reala?!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 17.11.2016.
12:45
Izvor: Sportske.net

Mediji tvrde da je pao dogovor...

Beta/AP Photo/Dave Thompson
Beta/AP Photo/Dave Thompson

Povezane vesti

Džejms Rodrigez čeka ponudu, ali će sam morati da se izbori za uslove.

Naime, engleski mediji pišu da Kolumbijac ima obećanje Žozea Murinja da će ga dovesti u Junajted, ali mora da se izbori za smanjenje Realovih zahteva.

Naime, Perez ga je platio 80 miliona evra, sada bi ga pustio za šezdesetak, ali i to je previše, s obzirom da mu je cena pala jer ne igra.

Kolumbijac je odbio Inter, naime, priča se da je korporacija "Saning" htela da ga kupi od Reala, ali da Južnoamerikanac ne želi u Seriju A. On gleda ka Premijer ligi, i mada su Kinezi koji drže Inter najavili da će opet pokušati, rezervista će teško promeniti mišljenje.

Ali, koliko bi Junajted platio?

Pa sigurno ne više od 40 miliona, što čini ovaj transfer gotovo nemogućim. Naime, Real bi izgubio polovinu novca, pa je mnogo verovatnije da Rodrigez ostane. Ipak, njegov zahtev za novim ugovorom u Realu čime bi klub pokazao da računa na njega je odbijen.

On je u ovom trenutku daleko od standardne postave, ispred njega su i Asensio, ali i Isko koji češće dobija šansu, pa je teško verovati da najbolji strelac prošlog Mondijala može da računa na veću minutažu u drugom delu sezone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
stevan_vasic90
Friday, 18.11.2016
06:55

Pametniji izbor bi mu bio Juventus, čini mi se da bi se tu u potpunosti uklopio, on je baš tip igrača za Italijansku ligu, ne previše brz ali tehnički prefinjen, sa odličnom pas igrom i dobrim šuterskim sposobnostima. Premijer liga mi je nekako suviše brza i fizički zahtevna za njegov stil igre, sirova. To je samo moje mišljenje... A isto mišljenje imam i za Mesuta Ozila, iako igra odlično u Engleskoj, mislim da bi vrhunac svog potencijala dostigao u Italijanskom fudbalu. Italijanska liga je uvek bila mesto gde su igrali najbolji tehničari. Gulit, Savicevic, Sedorf, Pirlo, Kaka, Ronaldinjo, Ronaldo, Ibrahimovic, Bađo, Del Piero, Totti, Mancini, Maradona, samo su neki od njih-to je valjda dovoljno da se ukapira da je to liga u kojoj tehnički orijentisani tipovi igrača apsolutno dominiraju.

avatar
mak_juventino
Thursday, 17.11.2016
16:31

40 mil ? Pa ima bar 6-7 koji bi platili to bez problema ...

avatar
JamesR10
Thursday, 17.11.2016
14:56

Nadam se da se ovo nece desiti

avatar
neme
Thursday, 17.11.2016
14:01

Iz Reala se odlazi samo ako te oteraju sve ostalo je ludost.

avatar
MSSZRMK
Thursday, 17.11.2016
23:50

Moze se desiti i slucaji Ozil i Cabi(koji je kukavicki pred kraj prelaznog roka rekao da zeli ici).

avatar
Thursday, 17.11.2016
13:50

Frajer samo kupuje igrace,a igra nula zapravo je nema.

avatar
MANUTD
Thursday, 17.11.2016
16:30

Kupuje da napravi igru, kao sto je kupio Konteu postavu pa da ovaj moze da ima igru. Na primer, igraci koje konstantno hvalite su dosli velikom vecinom na Murinjovu zelju. Pocevsi od Koste pa sve do Matica. Uostalom, radi u najvecem klubu na svetu, koji je marketinski najjaci, a ko se bar malo razume u biznis zna da Mancester Junajted mora da dovodi zvucna pojacanja kako bi na njima zaradio jos vise novca.

avatar
stevan_vasic90
Friday, 18.11.2016
06:57

MANUTD# Kad ne računamo Bayern, Real Madrid, Barcelonu i A.C. Milan, Manchester United je uz Liverpool ubedljivo najveći klub na svetu. Prvi put da se složim sa tobom... makar delimično.

avatar
Rulermaster
Thursday, 17.11.2016
20:26

Da, bas u najvecem, kako da ne.

avatar
Thursday, 17.11.2016
16:49

Bunkerinjo je unistio Celzi kao sto unistava Junajted.