Ovo je Murinjov plan za januar?

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 15.01.2015.
11:06
Izvor: Sportske.net

Portugalac tih kada je u pitanju prelazni rok, ali izgleda da će sve karte baciti na novog štopera. Dvojici otvorena vrata?

Beta/AP Photo/Matt Dunham
Beta/AP Photo/Matt Dunham

Povezane vesti

Svi se slažu da je Čelsi najtanji u poslednjoj liniji, Kejhil i Teri su izneli januar, tu je Kurt Zuma, ali Portugalac želi nekog iskusnijeg u velikim mečevima koji "Plavce" čekaju na proleće.

Nije odustao od Rafaela Varana koga je promovisao u Realu. Doduše, teško je kupiti igrača od Pereza, ali sa druge strane Francuz silno želi na "Stamford Bridž" pa bi to moglo da odluči.

Murinjo je spreman da ponudi i Ramireša koga želi Anćeloti, a po svemu sudeći prodaće dvojicu igrača. Doduše, Salaha bi mogao da pošalje na pozajmicu u neki od italijanskih ili nemačkih klubova sa pravom otkupa, a zlatna koka u januaru bi mogao da bude Andre Šurle.

Ovaj univerzalac će teško dobiti šansu da bude standardan, konkurencija na njegovom mestu je prejaka. Uz to, njegova igra u defanzivi je nešto što Murinjo nije uspeo da podigne u željenoj meri.

Šurle sve ređe dobija priliku, izgleda da njegova budućnost leži daleko od "Stamford Bridža". Dosta klubova je zainteresovano za Nemca koji može da igra na više pozicija u timu, ako bi stigla dobra ponuda "Plavci" ne bi oklevali.

Još se ne zna koliko bi koštao Varan, ali je sigurno da je on prvi pik za štopera, mada ga želi i Mančester Junajted što bi dodatno moglo da mu podigne cenu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Carina
Thursday, 15.01.2015
12:19

Sumnjam da ce otici Sirle ako ne dodje Rojs, isto kao sto je prvo doveden Kosta, a onda prodat Tores. Ramires definitivno nece otici, Salah vrlo moguce odlazi, bolje na pozajmicu, mozda zaigra bolje, pa onda mozemo da uzmemo vise para za njega.

avatar
bayern1975
Thursday, 15.01.2015
13:30

Rojs nikad nece ici u celzi....to je korak unazad ako odaberes takav klub....surle se lepo zajebo kad je otisao u celzi....rojs ide i spaniju ili bayern....nema druge opcije....

avatar
SAB
Thursday, 15.01.2015
20:31

Rojs moze da u Celsiju zauzme poziciju startera pre Vilijana, Vilijan mi je nekako slab, Rojs je predobar znaci ubitacan..Azar,Oskar,Rojs sta ces jace?

avatar
Thursday, 15.01.2015
20:09

Mnogo je igraca slavu steklo u tom klubu. Mnogo je i grejalo klupu ali zar nije tako sa svakim klubom od renomea, pa i sa bajernom?

avatar
Carina
Thursday, 15.01.2015
18:22

Pogledaj opcije. Bajern nije, odbio vas je, moras sa tim da se pomiris. U Realu konkurencija Bejl, Ronaldo, Rodrigez, u Barsi na tim pozicijama igraju Nejmar i Suarez, jer je Mesi Lazna devetka, a u Celsiju ce konkurencija da mu bude Vilijan i najrealnije da njega istisne od svih pomenutih igraca.

avatar
MaNcHesTeR_ed
Thursday, 15.01.2015
17:18

A sto ne bi otisao u Englesku ??nRealu je nepotreban , Barcelona ne znam dal moze da ga dovede zbog zabrane a i njima ne znam gde bi igrao jer oni igraju 4-3-3nAtletiko Madrid mi je nerealan jer nije top klub, ako zeli korak dalje u karijeri morace u neki veci klub

avatar
PintoDaCosta
Thursday, 15.01.2015
14:57

Rojs je vec jednom odbacio Bajern kao mogucnost.. :) nPa za tako veliki klub bi bilo ponizenje da ga opet traze.

avatar
Uroš M.
Thursday, 15.01.2015
14:49

U Bayern nikada.

avatar
Thursday, 15.01.2015
14:46

prija ce u celzi neg' u bayern