Ovo je lista želja Rafe Beniteza, hoće li ostati mesta za Mitra?

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 04.06.2017.
13:24
Izvor: Sportske.net

Njukasl se sa iskusnim Špancem na čelu vratio u elitu, red je i da se pojačaju pred nove izazove. Pitanje koje se postavlja je da li će ostati mesta za srpskog reprezentativca?

BETA/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza
BETA/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza

Povezane vesti

Rafa Benitez je pre godinu i po dana preuzeo Njukasl, ali nije uspeo da ga zadrži u eliti.

Završio je u Čempionšipu, mnogi su očekivali da će napustiti klub nakon ispadanja, ali je ipak odlučio da produži ugovor i pokuša da vrati "Svrake" u Premijer ligu.

To je i uspeo i to sa stilom, kako je osvojio Čempionšip i na najbolji mogući način vratio Premijer ligu na "Sent Džejms Park".

Sada je vreme da angažuje pojačanja, kako bi Njukaslu obezbedio opstanak u eliti, a na njegovoj listi želja nalazi se pet fudbalera.

Pisali smo juče da je zainteresovan za Kijerana Gibsa iz Arsenala, navodno je spremio i ponudu od 15 miliona funti za njega.

Napad želi da ojača angažovanjem Temija Abrahama iz Čelsija i Andrea Greja iz Barnlija, što će verovatno iz kluba istisnuti srpskog reprezentativca Aleksandra Mitrovića.

Što se tiče odbrane, pored Gibsa zaintereosvan je i za fudbalera lisabonskog Sportinga Rubena Semeda, a i dva krilna fudbalera se nalaze na njegvom radaru.

U pitanju su poljski reprezentativac iz redova Hala Kamil Grosicki, kao i mladi fudbaler Meca i reprezentativac Senegala Ismaila Sar.

Sa ovim pojačanjima Njukasl bi stvorio sasvim dobru ekipu, koja bi se definitivno borila za gornju polovinu tabele, uz malo sreće i za Ligu Evrope.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
CZYNWA
Sunday, 04.06.2017
15:43

Mitru bi najbolje bilo da ode u neki klub koji igra na centarsut, tipa Palas, VBA, Svonsi, Everton... Rafa vise voli 'pokretne' napadace, koji se cesto izvlace i sposobni su da trce kontru, u Liverpulu je imao Djibrila, El Ninja, Kujta, Belamija... a nije znao iskoristiti Krauca i Melora, zato je Mitru bolje da ne gubi vrijeme. Razumijem da je od malena navijac Njuke (to je rekao jos dok je igrao u Partizanu), navijaci ga obozavaju, ali kod Rafe se sigurno nece naigrati. Mozda bi neka pozajmica bila najbolje rjesenje, jer bi mogao da se vrati kad Rafa ode.

avatar
lonchy2909
Sunday, 04.06.2017
14:36

Sa pojacanjima moze se samo boritiboritiopstanaktanak. Toliko od mene.

avatar
Partizan/Lazio
Sunday, 04.06.2017
14:12

Oni prvo moraju da se otarase gomile igraca jer su pretrpani na nekim pozicijama i to igracima koji su dobri za Cempionsip,ali ni blizu ne garantuju rezultat u PL.Imena koja se pominju zvuce dobro,ali sa Njukaslom se nikad ne zna,oni i sa 150 miliona ulozenih mogu opet ispasti jer sistem kod njih nepostoji.Voleo bih da dovedu Sara i Abrahama koji su ozbiljni potencijali.

avatar
Sunday, 04.06.2017
13:57

Ne sumnjam u Beniteza Njukasl sa njim 7-8 sledece sezone u PL!

avatar
R E V O L T
Sunday, 04.06.2017
13:29

Mitre, brate, vrati se u Partizan:-D Makar na pozajmicu:-D

avatar
Emperador(2018)
Sunday, 04.06.2017
16:15

E vala uze mi rec iz tastature

avatar
R E V O L T
Sunday, 04.06.2017
16:41