Ova tri kluba žele Teveza!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 09.06.2015.
08:29
Izvor: Sportske.net

Karlitos na raskrsnici, povratak u domovinu ili Evropa? Juventus počinje da se preznojava i odmerava zamene.

Beta/AP Photo/Martin Meissner
Beta/AP Photo/Martin Meissner

Povezane vesti

Tevez će pred Kopa Amerika razgovarati sa ljudima iz Juventusa. Karlitos ima još godinu ugovora, teško će ga produžiti, a osim povratka u domovinu iskrsle su još dve ponude o kojima razmišlja.

Naime, žele ga Pari Sen Žermen i Atletiko iz Madrida, koji bi, uz Boku, mogli da budu neka od sledećih destinacija.

Kada su Parižani u pitanju, motiv je jasan, dobio bi mnogo više novca nego u Juventusu. U slučaju da se oslobodi Ibrinog ugovora, PSŽ bi imao ogromna sredstva na raspolaganju i u gradu svetlosti sanjaju tandem Kavani-Tevez.

Simeone takođe želi Teveza, to je priznao i predsednik Atletika Serezo, uz ogradu da je to teška misija. "Apaše" bi u slučaju odlaska u Španiju zatvorio krug u Evropi posle PL i Serije A.

U Juventusu se nadaju da bi mogao da ostane makar narednu sezonu, do isteka ugovora, ne zanima ih puno obeštećenje, ali neće ni u rat sa Tevezom ukoliko odluči da ode.

Direktor Marota je već rekao da razmatra varijante u slučaju odlaska Argentinca, ali, jasno je kao dan, teško će ga biti zameniti. Male su šanse da stigne Kavani, pogotovo ako Ibra ode, Van Persi čini se ne bi bio pravo rešenje, u ovom trenutku najveće šanse ima Mario Mandžukić koga Atletiko želi da proda.

Podsetimo, Juve je doveo Dibalu, on i Morata su tandem za budućnost, Ljorente verovatno odlazi, ali bi gubitak Teveza značio da "Bjankoneri" moraju da dovedu iskusnog igrača koji će praviti razliku.

Navijači se slažu da je najbolje da ostane, videćemo šta će doneti sastanak u junu jer Juventus želi da što pre zna na čemu je...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Forza Calcio
Tuesday, 09.06.2015
14:57

Tevez doveden za 10 mil a tesko ce mu biti naci zamjenu i za 40 mil,strasan igrac a trenutno na trzistu tesko naci dobrog,slobodnog i ispod 40 mil napadaca.Nece ga lako Juve zamjeniti al evo zanimljivog izazova za upravu pa da vidimo koliki su smekeri.

avatar
JUVENTIN
Tuesday, 09.06.2015
14:44

Po meni ako tevez ode,treba jovetica dovesti

avatar
rademan
Tuesday, 09.06.2015
10:36

Mislim da bi sa Grizmanom cinio opasan napad. Atletiko je uvek znao da izabere napadaca.

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Tuesday, 09.06.2015
10:11

Jao, Barbara, Barbara...