Otkriveno - Ronaldo odbio Junajted!

Autor: Boris Jovanović
nedelja 21.09.2014.
10:27
Izvor: Sportske.net

Prošle godine je flertovao sa bivšim klubom, ali je na kraju iskoristio interesovanje iz Engleske da potpiše novi ugovor sa Realom za više novca. Sada bi u 30. godini bio papren, pa je jasno da Junajted okleva.

Beta/AP Photo/Andres Kudacki
Beta/AP Photo/Andres Kudacki

Povezane vesti

Sinoć je postigao novi het-trik, i dalje se priča o njegovom povratku u Mančester Junajted, a engleski mediji potvrdili su da je pregovarao prošlog leta sa "Đavolima", kada je na klupu seo Dejvid Mojes.

Naime, Ronaldo je koketirao sa Junajtedom, što je nateralo Real da poveća ponudu, pa je Portugalac na kraju potpisao novi, petogodišnji ugovor sa klubom. Suma je oko 18 miliona evra, gotovo duplo u odnosu na ono što je zarađivao kada je došao 2009.

Zbog toga su u Junajtedu i pomalo ljuti na nekadašnjeg igrača, a njihov novi pokušaj narednog leta bi mogao da bude stopiran novcem koji traže i klub i sam igrač.

Ronaldo će napuniti 30 godina, u leto 2015. ostaće mu još tri godine ugovora, Real bi, prema nekim informacijama tražio oko 70 miliona evra. Međutim, kada na to dodate Ronaldovu platu, koja bi bila najveća u Premijer Ligi, dolazimo do zaključka da bi "Đavoli" trebalo da izdvoje blizu 150 miliona evra za čitav posao.

Da li se isplati?

Teško, Ronaldu su ostale dve ili tri maksimalno velike godine, čini se da upravo o tome razmišljaju u Mančester Junajtedu. Da li je finansijski opravdano potrošiti toliki novac na igrača koji je zašao u četvrtu deceniju?

Tu dilemu će na "Old Trafordu" razrešiti do narednog leta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke