Otkriveno - Kutinjo nije povređen!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 20.08.2017.
18:17
Izvor: Sportske.net

Iako pre mesec dana to niko nije mogao da zamisli, velika prašina se digla oko sudbine brazilskog fudbaera.

EPA/SEAN DEMPSEY
EPA/SEAN DEMPSEY

Povezane vesti

Barselone je pokazala interesovanje za Kutinja odavno, ali je bilo jasno da neće imati sredstava da ga otkupe od Liverpula.

Kutinjo je ostao dakle na "Enfildu", odradio je kompletne pripreme sa timom Jirgena Klopa, ali je onda Pari sen Žermen sve promenio.

Otključali su Nejmarovu klauzulu i preselili ga na "Park prinčeva", Barse je iznenada dobila 222 miliona evra i rupu u timu.

Rešili su da novac potroše na dvojicu fudbalera, Usmana Dembelea iz Dortmunda i pomenutog Kutinja.

Liverpul je ipak rešen da na dve nedelje do kraja prelaznog roka ne želi da se odrekne svog najboljeg igrača, ali Kutinjo nije upisao nijedan minut u prva dva kola Premijer lige, kao ni u kvalifikacijama za Ligu Šampiona protiv Hofenhajma. Razlog je navodno povreda.

Ipak, izgleda da Kutinjo uopšte nije povređen, tu informaciju su plasirali iz Liverpula, već jednostavno ne želi da igra jer mu je san da karijeru nastavi u Barseloni.

Prema pisanjima novinara Grema Kelija, on pokušava na sve načine da izdejstvuje transfer u redove katalonske ekipe, te ga zbog toga nema u protokolu Liverpula.

Podsetimo, "Redsi" su odbili tri ponude "Blaugrane", poslednju tešku oko 125 miliona evra, a veliko je pitanje kako će se Kutinjo ponašati ukoliko do kraja prelaznog roka ne izdejsvuje željeni transfer i da li će uopšte biti spreman da igra za Liverpul.

Neigranjem bi definitivno ugrozio svoje mesto u reprezentaciji Brazila na predstojećem Mundijalu u Rusiji, videćemo da li je spreman toliko daleko da ide kako bi prešao u Barselonu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

43 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
HHadzimontagic
Monday, 21.08.2017
15:48

Dva amaterska kluba Liverpul i Dortmund. To se sedne odma za sto dogovori se i igrac igra gdje zeli. Da li Liverpul i Dortmund misle ako dobiju vise da su zaradili. Nisu zaradili nego izgubili. Zaradili si na jednog igraca, ali kada budu kupovali imace Probleme vece nego sto Barsa ima sada. Tada ce drugi ucenjivati Liverpul i Dortmund sa cijenama.

avatar
Jasminn
Monday, 21.08.2017
01:22

Najveci Barcin problem je Messi...on kaze skoci...Barca kaze koliko visoko??? Znate onu pricu o plasljivom tipu iz skole koga svako zadirkiva a on svakom popusta i nikom da se suprostavi??? Pa ga svi zaditkivaju, tuku, zakljucavaju u ormar...sve dok Barca ne bude imala upravu koja ce znati reci NE....svi ce ih zajebavati...suprostaci se Messiju reci ne moze klauzula biti samo 300 mil (da su to rekli nebi ni Neymar imao 222), reci ne mozes svake god traziti veci i novi ugovor (pa bi i drugi sutali oko plata), reci necemo dovoditi koga ti hoces i kad ti hoces, dovodit cemo kad mi zelimo i koga mozemo dovesti pa nebi ljudi trazili po 40-50 mil za Alkasera ili za Gomesa ili 20 mil za tada 30 godina starog Matijea, nebi trazili po 150 mil za Dembelea itd...Nek se vec jednom zna ko je direktor, ko je trener, ko je igrac....vidjet ces kad na kraju i Di Mariju dovedu... izat ce ih jeftinije od i Kutinja i od Dembelea al moras Di Mariji dati duplo vecu platu...pa ce ispasti duplo skuplji zbog ugovora...

avatar
Liverpool87
Sunday, 20.08.2017
22:53

Retko koji tim je na ovoj planeti veci od liverpula,mozda ih ima 2 ili 3,a o igracima da ne pricamo,tako da mali posto si se qrcio sad ces jos i vodu da nosis crvenima.

avatar
3x3
Sunday, 20.08.2017
22:47

Klub veliki kao Liverpul treba od Kutinja da napravi primer! Da ga sad ostavi sve 4 godine na klupi i tribinama, da igra samo kup takmicenja u pocetku takmicenja kad se igra protiv treceligasa i slicno. Nije se bunio kad je potpisao jaci ugovor. Niko ga nije terao da potpisuje ugovor. Sad kad bi svi mogli da idu kad im se gde ide, na sta bi to licilo? Ima Liverpul para da moze sebi da priusti da im ovaj naduvenko sedi 4 godine. Bili su i vecim problemima, pa su izgurali, a sada ce da dozvole da ih ovaj naduvenko ucenjuje.

avatar
Bojan100
Monday, 21.08.2017
10:32

Ne lupetaj ,da cicija Levy drzi igraca na tribinama I placa mu milione sto sjedi na tribimama,necu da te podsjecam da Kutinjo kao najbolji igrac Liverpoola ima strasno veliki uticaj na svlacionicu ,samo bi se poremetila atmosfera,koja je odlicna od dolaska Klopa...najbolja opcija po Liverpool je da ga prodaju za 140 miliona evra Barsi i to je to...sve ostalo je na stetu Liverpoola, imace nezadovoljnog igraca koji igra na Enfildu,a mislima je na Camp Nou,bice narusena atmosfeta u svlacionici i klubu ,nikada vise nece dobiti te pare za njega,a on ce opet sledece godine traziti odlazak ...a Barsa ce naci alternativu u poslednjem momentu jer imaju pare i opet ce u ovome proci bolje od Liverpoola ...mada iskreno bi ga zelio videti u dresu Barse ovih dana...decko je zvjer ,po meni najbolji igrac PL ! ! !

avatar
_mladen_
Monday, 21.08.2017
12:53

Evo mogu se kladiti da ako se Kutinjo vrati na teren, bice jednako dobar kao i do sada. Njemu je samo Barsa napricala price sad ili nikad i decko se uspanicio. Liverpul ga ocigledno nece prodati, cim se zatvori prelazni rok, eto ti Kutinja na terenu.

avatar
dokktor
Sunday, 20.08.2017
21:35

Sa barselonom nikad vise poslovati, Cutinja prvo dva mjeseca na tribine pa onda da se javno izvini klubu a pogotovo saigracima a Suarezu dozivotna zabrana dolaska u Liverpool, jer on jetaj koji ga najvise nagovara i obraduje da predje.

avatar
dock
Sunday, 20.08.2017
21:34

Barselonina uprava je kriminalna. Traze igraca pod ugovorom od tima koji ne mora da prodaje, uz to hoce da plate duplo vise nego sto igrac vredi. Isto se odnosi na Dembelea. Zapeli ko sivonje za ova dva igraca. Pametnije bi im bilo da su, recimo, pojurili Robena, mozda cak i Hazarda. O DiMariji i Draksleru da ne pricam. Mogli su da bace udicu Mbapeu takodje. No, ne, Barselonci zapeli glavom u zid. Ej, bre, Paulinjo! Bezi Mesi dok jos mozes, ovaj brod je na pola potonuo.

avatar
skafiskafnjak
Sunday, 20.08.2017
20:50

Ovi brazilci su stvarno prenaporni i prealavi na pare. Kad je trebalo potpisati ugovor po kome ce dobijati 150 000f, odmah je pristao. A sad kad ima te pare zagarantovane bi jos i da bira klub. E pa odradi taj ugovor do kraja momcino.

avatar
the kop
Sunday, 20.08.2017
20:18

Da nije bilo klauzule za Nejmara i barsa bi isto postupila

avatar
lpool
Sunday, 20.08.2017
20:08

Nije povredjen ali ne igra i ne trenira, ne zato sto nece (msm da je to krsenje ugovora) vec zato sto je sklonjen iz tima da ne bi remetio tim.. Neka samo proba da se protivi Klopu, Sako je glumio ludilo pa ga nema ni medju omladincima.. Treba postovati igraca ali i igrac mora da postuje klub !

avatar
Stari
Sunday, 20.08.2017
19:23

Danas se vratio, igraće najkasnije protiv Arsenala!!!

avatar
äxwell
Sunday, 20.08.2017
19:23

Njemu je u interesu da se izvini i sto prije vrati u tim.

avatar
Sunday, 20.08.2017
18:58

Ovi iz barcelone su jad i zalost

avatar
Arsenal Gunners(sta nam uradiste sportske:D)
Sunday, 20.08.2017
18:56

Ako je to istina, mada ne vjerujem, Liverpul uopste ne bi trebao da krije istinu, vec da potpuno otvorenih karata izadje u javnost.Nakon toga nikakva potencijalna tuzba Kutinja ne bi mogla da prodje, nikakav zahtjev za transfer, jer je on iskljucivo jedini koji krsi ugovor, tako da bi Liverpul mogao fino da ga posalje na tribine par utakmica po zavrsetku prelaznog roka.Nakon toga kada bi se vratio na teren igrao bi on bolje nego prije, vjerujte mi.Nije niko spreman da sebi unisti karijeru.Pa mislim, ako je ovo istina treba da ga je sramota, nema on ugovor do kraja sezone, nego dugorocni.Al' to je sve Barsa kriva, nahuska igrace da se tako ponasaju, nema ljigavijeg kluba od njih...

avatar
S-I-M-K-E_
Sunday, 20.08.2017
18:47

Bez obzira sto je potpisao petogodisnji ugovor prije pola godine,ovo sto radi Liverpul Kutinju nije dobro ni za za klub a ni za igraca......Zamislite da Barselona nije htjela da pusti Nejmara koji je imao ogromnu zelju da ode.

avatar
Pera detlić
Sunday, 20.08.2017
18:54

Barsa da je mogla ona bi ga i zadržala. Nejmar je imao klauzulu i Barsa se nije pitala.

avatar
Gorčilo
Sunday, 20.08.2017
18:57

Barselona nije pustila Nejmara nego je Psg aktivirao klauzulu u ugovoru. A posle aktivacije klauzule klub se ne pita ama baš ništa. Kutinjo u ugovoru nema klauzulu što znači da se Liverpul pita hoće li ili neće biti prodat.

avatar
Ronaldo da Lima
Sunday, 20.08.2017
18:44

Cele sezone na klupi i nek trenira sa omladincima. Pa kad za godinu da propadne i ne bude mogao da igra za reprezentaciju na Mundijalu, nek krivi samog sebe

avatar
Don Carlo
Sunday, 20.08.2017
19:02

istina živa, potpisao prije pola godine na 5 godina... sto je potpisivao ako nece da igra za Liverpul

avatar
Dodaaa-ktbffh
Sunday, 20.08.2017
19:02

Pa sta Liverpul dobija time,nista..Nezadovoljan igrac samo smeta i steti timu...

avatar
Emperador(2018)
Sunday, 20.08.2017
18:19