Ostrvo bruji, Lukaku potvrdio svoj transfer?!

Autor: Milovan Longinov
subota 08.07.2017.
08:46
Izvor: Sportske.net

Mediji bruje o nespretnom ili možda osmišljenom potezu Belgijanca?

EPA/PETER POWELL
EPA/PETER POWELL

Povezane vesti

Romelu Lukaku je ponovo u centru pažnje, ovaj put zbog navodne potvrde svog transfera u redove Mančester junajteda.

Prema otkriću jednog navijača, Lukaku je priznao da ide u Mančester junajted i to je tema ovog jutra u engleskim medijima.

Naime, Lukaku se tokom odmora u SAD, nakon što je i redovno trenirao u društvu Pola Pogbe, jednom navijaču zahvalio na čestitkama za prelazak u redove Junajteda.

Ovaj navijač je na Instagramu podelio fotografiju sa Lukakuom, a u komentarima je na pitanje ''da li si ga pitao da li prelazi u Mančester junajted?'', odgovorio je ''čestitao sam mu na transferu u Junajted, na čemu mi je rekao - hvala''.

Lukaku insta

Istovremeno, engleski mediji pišu da je subota dan D u čitavoj priči. Lukaku je bliži dogovoru sa Junajtedom, kao i Everton koji bi u suprotnom smeru dobio i Vejna Runija.

Podsetimo, Čelsi je u petak izjednačio ponudu za Lukakua od 75 miliona funti, tako da je odluka ostala na igraču, a deluje da je Belgijanac ipak odlučio da pruži novu šansu Murinju, a ne ''plavcima''.

Tako da se pripremite za ''bombu'' ovog vikenda!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Jack Rackham
Saturday, 08.07.2017
11:02

Niko nece izabrati celsi pre Junajteda... Logicno

avatar
NIKE
Saturday, 08.07.2017
12:59

Izabrali su Azar, Pedro, Kante, Mikel, Kejhil, Fabregas... Lukaku je jedna Liverpulova odbrana strpala u džep, vidjet ćete kad iduće sezone Lukaku da 4 gola protiv Stokea, pa onda 5 mečeva ne da niti jedan i tako sve u krug.

avatar
_mladen_
Sunday, 09.07.2017
10:22

Ja se slazem sa tobom, meni on nikad nije bio nista posebno. Mozda ce se pokazati sad u vecem klubu, sa boljim igracima, ali lik daje golove kad je najmanje potrebno. U kljucnim utakmicama njega nema, Liverpul je samo presekao pas igru do njega i to je to. On sam ne moze da uradi nistaaa.

avatar
Nouhei
Sunday, 09.07.2017
04:00

Sirotog Mikela su morali da kidnapuju da bi potpisao za Celsi

avatar
MANUTD
Saturday, 08.07.2017
14:27

A ako poveze 8 utakmica sa pogotkom kao sto je uradio jedini u Evertonovoj istoriji?

avatar
Jack Rackham
Saturday, 08.07.2017
14:20

Tesi se, znam da nije lako, nervoza sta ces

avatar
Ashburton Grove
Saturday, 08.07.2017
09:43

75 miliona koji sa bonusima mogu da narastu do 90... O.o Mancester ce izgleda svake godine da dovodi igraca od 100 miliona evra, a zaboravili su da je veliki Ser Aleks Ferguson pravio dar mar sa Andersonom i ekipom...

avatar
Barca4ever
Saturday, 08.07.2017
11:51

Jeste pravio je dar mar,ali je u toj ekipi imao Ronalda,Vidica,Ferninanda, Evru,van der Sara,Skolsa,Runija,Gigsa.U tom trenutku su ti igraci bili najbolji na svojim pozicijama na svetu ili jedni od najboljih.Anderson je skupo placen promasaj. E sad za hiljadu dinara si nekada mogao da kupis dosta toga a danas ne mozes.Kornet ti je bio 50 din a danas 120. Rumenko 10 ili 15 din sada 40.Kada spominjes taj tim Junajteda koji je osvojio LS ne spominji Andersona vec ove igrace gore koje sam ti nabrojao.Te igrace koji su doneli trofej LS. Kada govoris o Barsi iz 2011.godine ne govori o Afelaju vec o Mesiju,Vilji,Pedru,Caviju nIniesti,Alvesu,Pujolu...Neces da kazes da je Gvardiola pravio dar mar sa Afelajem i Kuenkom u ekipi.

avatar
Barca4ever
Saturday, 08.07.2017
15:02

Anderson za 26M,Verona je 2001.godine za 30M funti sto je ogroman novac tada bio.To ti je priblizno danasnjih 100M ako uporedis trenutne cene i kvalitet i nekada,narocito 2001.godine a bio je promasaj. Odlican je on bio trener,perfektan, ali je i on gresio. Mada treba da znas da su Evra i Vidic pre njega znali da igraju fudbal pa su zbog toga stigli u Junajted.Ukrao je Runija Evertonu koji je od njega napravio ogroman potencijal.Mislim da je Runi pre Fergusona znao da igra fudbal.Kao sto rece Murinjo da svoje fudbalere ne uci da igraju fudbal jer to vec znaju vec od njih trazi da promene nacin razmisljanja.Kod Fergusona ti igraci nisu ucili prijem-predaju i udarac glavom vec su sazrevali a on im je menjao nacin razmisljanja.Da bi neko zaigrao u Realu pre svega mora da zasluzi poziv Reala tako sto ce se negde dokazati.Svi igraci koji su stigli u Junajted pre toga su se negde dokazali i znali su da igraju tako da ih Ferguson nije stvorio vec ih je uklopio u jedan idealan tim koji odlicno funkcionise.

avatar
Ashburton Grove
Saturday, 08.07.2017
12:29

Pa kojeg od tih igraca je Ferguson platio 100 miliona? Bolje receno on je stvorio te igrace, a ako klub Murinju dozvoli ovakvu politiku, Junajtedu se crno pise.