"Orlovi" krenuli po Berahina

Autor: Boban Filipović
nedelja 19.06.2016.
14:19
Izvor: Sportske.net

Ostrvski mediji prenose da je VBA prihvatio ponudu koja je stigla iz južnog Londona i da je transfer na pomolu.

Beta/AP Photo/PA, David Davies
Beta/AP Photo/PA, David Davies

Povezane vesti

Saido Berahino je u bliskoj prošlosti najčešće pominjan kao velika želja Totenhemom, po završetku sezone mediji su ga dovodili u vezu sa Stoukom, Votfordom i Evertonom, ali kako stoje stvari zvršiće u Kristal Palasu.

"Orlovi" su radi da za njegov tranfer izdvoje 15 miliona funti, što bi trebalo da zadovolji apetite uprave Vest Bromvič Albiona.

Berahino ima slabu sezonu iza sebe, postigao je samo četiri gola za 'Vrećice' u Premijer ligi, jesenas i zimus je čak i javno pokazivao nezadovoljstvo, najverovatnije što mu je propao transfer u Totenhem.

Nedavno je odbio da produži ugovor sa Vest Bromom, uprkos pojačanju plate na 50 hiljada funti nedeljno, a s obzirom da mu ugovor ističe
u junu sledeće godine, očekuje se da ovog leta ode sa 'Houtornsa'.

Menadžer Palasa Alan Pardju ima i plan B ukoliko se izjalovi posao sa 'Vrećicama', u tom slučaju bi se okrenuo Kumi Babakaru iz Fiorentine, robusnom Senegalcu koga želi i Everton.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nouhei
Sunday, 19.06.2016
16:09

Odlicno pojacanje!

avatar
Делија_момак
Sunday, 19.06.2016
15:57

Толико о њему. Најављивали су га као ново светско чудо кад оно... велики Палас ће на крају да га доведе. Да се разумемо, немам ништа против Паласа али што енглези умеју да напумпају цену својим играчима па то није нормално. Тотенхем нудио 40 милиона фунти за овог?! А газда ВБА није хтео ни да чује?! Па шта је очекивао? 100 милиона можда? Ма дај.

avatar
Chella_ynwa
Sunday, 19.06.2016
15:14

Jos jedan precenjeni englez.

avatar
cukambre
Sunday, 19.06.2016
23:08

Poreklom nije Englez a precenjen jeste :)