Orije stiže u Torino na pregovore

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 04.07.2017.
21:34
Izvor: Sportske.net

Serž Orije bi mogao da postane novi fudbaler Juventusa.

EPA/CHRISTOPHE PETIT TESSON
EPA/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Povezane vesti

Juventus traži novog desnog beka, nakon što je otišao Dani Alveš iz kluba.

To bi mogao da bude Danilo iz Real Madrida, pregovori su u toku, ali još ništa nije rešeno jer uprava Reala traži oko 30 miliona evra za njega.

Alternativa je upravo Orije, fudbaler PSŽ-a.

Orije se uputio ka Torinu kako bi se dogovorio sa upravom kluba o potencijalnom transferu.

Ovaj 24-godišnji fudbaler nije imao previše prostora u PSŽ-u iz razloga što je forma Tomasa Munijea u porastu, kao i zbog svog temperamenta.

On je bio izbačen iz tima nakon što je vređao nekadašnjeg trenera Lorana Blana, ali mu je kasnije oprošteno jer se javno izvinio.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DEL PIEROO
Tuesday, 04.07.2017
21:45

Daj Boze da i vi ubodete nesto, Orije barem sto se mene tice najbolje moguce resenje po desnoj strani, strasan igrac, nek vredja tamo gde je navikao u Juventusu ce se nauciti disciplini i biti odlican igrac, naravno kad bi dosao

avatar
Tuesday, 04.07.2017
21:43

Problematičan. Samim tim suvišan.nDonaruma Juveruma.😆

avatar
NDJ34
Tuesday, 04.07.2017
22:32

Inace sam tolerantan na likove sto pokusavaju da troluju ili slicno i iskuliram to, ali stvarno nisi zanimljiv ni 1%, to kazem objektivno gledano, a ne sa navijacke strane..Eto vam Donaruma, momak ne posjeduje ljudske kvalitete, koji su po meni jednaki ovim da se izrazim igrackim kvalitetima..Mene vise ne moze da kupi, sta god da uradi, tako da Dona-Juve, slobodno..PerIN..Forza Milan

avatar
NDJ34
Wednesday, 05.07.2017
15:22

Joj cuj ovog, Boze dragi..Pa je l' znas ti da ljubav prema klubu nije ljubljenje grba i pricanje, vec sprovodjenje toga u djela..Nemam ja sta po novinskim clancima zakljucivati, vec je jasno sve..Htio je on ostati i istina je da Rajola ima veliki udio u svemu tome, ali toliku famu napraviti da produzi ugovor, a toliku ljubav izjavljivati, ne ide..Ljubav prema klubu je ono sto rade Markisio, Hamsik (u modernom fudbalu), a ne zahtjevati da se brat amater dovodi u klub i da mu se daje milionski ugovor, da bi on mogao ostati..Ne razmisljas ti druze..

avatar
Wednesday, 05.07.2017
11:18

Opusti se. Sve je zezanje. Ti se bar nisi bzvz ložio celo leto. Uživaj.😉

avatar
AstorRed
Wednesday, 05.07.2017
06:26

Hahaaha ti si po clancima iz novina stekao misljenje o donarumi?E svaka ti cast haha,sada sam svasta video😂😂😂

avatar
Стефан Б.
Tuesday, 04.07.2017
21:40

Kakav amaterski clanak, kazete stize u Torino a ovamo mogao bi da bude.. kuku ko je sve novinar, majko mila. Ko god da je pisao neka ga je sramota.

Stiže u Torino, ne znači da će potpisati. Pozdrav. Administracija.

avatar
Стефан Б.
Tuesday, 04.07.2017
23:18

Oo postovanje za objavljivanje komentara, mnoge ste mi izbrisali iako nije trebalo al ajd'. Drugo savjet od dugogodisnjeg citaoca, vise treba da stremite sajtu kao skysport novine, izbacate pouzdane vijesti i ostalo, clickbait i ostale stvari i clanke poput ovog ostavite za druge sajtove, ima ih dosta takvih u Srbiji. Prije godinu dana ste fenomenalni bili, ne spustajte standard. nPozdrav

Hvala na sugestiji, mi bismo najviše voleli tako i trudićemo se i da bude.
Svako dobro. Administracija.