Olimpijakos popušta - Srbin stiže u London!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 26.01.2017.
13:24
Izvor: Sportske.net

Srpski internacionalac Luka Milivojević nalazi se na meti nekoliko klubova iz engleske Premijer lige, a poslednja informacija glasi da mu sledi selidba u London.

olympiacos.org
olympiacos.org

Povezane vesti

Aktuelni šampion Grčke Olimpijakos nalazi se na slatkim mukama, pošto je više engleskih klubova ove zime pokazalo interesovanje za kapitena ekipe Luku Milivojevića.

Za usluge srpskog internacionalca interesovanje su pokazali Votford, Sautempton, Vest Hem, Hal, Sanderlend, Lester Siti i Kristal Palas, a izgleda da je sa najkonkretnijom ponudom izašao Sem Alerdajs.

Nekoliko britanskih medija prenelo je vest da će Kristal Palas angažovati Luku Milivojevića, pošto je sa Olimpijakosom postignut načelni dogovor o transferu.

Kako sada stoje stvari, "Orlovi" iz Londona platiće Luku Milivojevića 13 miliona funti, a klubovi još treba da dogovore procente od naredne prodaje pa da stvari postanu zvanične.

Prva želja Sema Alerdajsa bio je Jan M'Vila ali su se stvari iskomplikovale pa se Kristal Palas okrenuo bivšem fudbaleru Crvene zvezde, Rada i kragujevačkog Radničkog.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dario Hubner
Thursday, 26.01.2017
17:24

Najbolje bi mu bilo da predje na leto,zna se da Englezi ne cekaju puno po pitanju igraca.Ali srecno Luka,nadam se da ces zaigrati odlicno od starta.

avatar
NE LJUTI SE COVECE
Thursday, 26.01.2017
17:07

Lepa vest, srecno

avatar
Thursday, 26.01.2017
14:42

Srecno Luksoni :D