Olimpijakos otkupljuje Milivojevićev ugovor!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 12.11.2014.
13:01
Izvor: Sportske.net

Srpski internacionalac Luka Milivojević oduševio je stručni štab i čelnike Olimpijakosa zbog čega će grčki šampion pokušati da otkupi njegov ugovor od Anderlehta.

olympiacos.org
olympiacos.org

Povezane vesti

Kada je tokom leta trener Anderlehta Besnik Hasi doneo odluku da je Luka Milivojević prekobrojan i da može da napusti klub kao pozajmljen igrač u Pireju su videli priliku da obave dobar posao.

Olimpijakos je tokom leta sjajno poslovao a u red najvećih pogodaka kada je dovođenje igrača u pitanju spada angažovanje Luke Milivojevića.

Srpski internacionalac doveden je na pozajmicu a posle dva meseca igranja za Olimpijakos ubedio je stručni štab i čelnike da je vreme da otkupe njegov ugovor od Anderlehta.

Grčki "Sport" prenosi da su pregovori predstavnika šampiona Grčke i Belgije u toku i da bi Olimpijakos mogao da dobije Milivojevićev ugovor po ceni od 2.5 miliona evra.

Ako se ima u vidu da je Milivojević blistao u dosadašnjim mečevima koje je odigrao za Olimpijakos, jasno je zašto trener Mičel insistira da se dogovor postigne već u zimskom prelaznom roku.

Luka Milivojević karijeru je počeo u kragujevačkom Radničkom, potom je nastupao za Rad i Zvezdu a u dresu sa nacionalnim grbom odigrao je sedam utakmica.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Footbal Fanatic
Thursday, 13.11.2014
00:05

Zasluzeno.Mislim da bi mogao u reprezentaciju.Kako bi to bio mocan vezni red MATIĆ MILIVOJEVIĆ TADIĆ.Samo salju lopte ka Mitru,a zadnju liniju čine Nastasić i ako je ikako moguce Subotic,dok su na bokovima najbolji bekovi PL jedan jedini Bane i Kolarov a mrežu brani najbolji mladi golman Evrope Rajkovic.Mi u stvari imamo strasan tim samo kada bi svaki igrac davao makar 50/ od onoga sto pruza u klubu nama ne bi bilo kraja.Mislim kada se Sulejmani oporavi da ce biti druga prica u napadu,jer nam on daje ogromnu brzinu i opasnost iz kontre.NAPRED ORLOVI !

avatar
slavoljublilic
Wednesday, 12.11.2014
18:05

Napred Luka, podržavaju te tvoji Zvezdaši.

avatar
El Maestro
Wednesday, 12.11.2014
17:23

Ovaj zaslužuje da igra u reprezentaciju. Matić i on, gde ćeš bolje?

avatar
PintoDaCosta
Wednesday, 12.11.2014
16:39

Pametni ljudi..samo Belgijanci posle par odigranih utakmica sude..