Oglasio se Sergej!

Autor: Miloš Marković
ponedeljak 27.07.2015.
08:45
Izvor: Sportske.net

Podigao je veliku prašinu, naljutio Fiorentinu. Šta dalje?

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Zlatni srpski Orlić je tražena roba.

Pisali smo već OVDE, činilo se da je završio posao sa Fiorentinom, ali je posao u neverovatnom obrtu propao, ljubičast tim je nestrpljivo odustao od posla nakon komplikacija 'lične prirode'.

O tome smo pisali OVDE.

Ipak, Sergej Milinković Savić bi na kraju trebalo da se stacionira u Seriji A, osim Fiorentine se interesuje Lacio sa kojim su uspostavljeni konkretni kontakti.

Agent mladog srpskog fudbalera Mateja Kežman, u ime svog klijenta poručio je da je sada klub iz prestonice na potezu.

"Sve zavisi od Lacija."

"Nadam se da će se transfer okončati u narednim danima. Moji saradnici i sam fudbaler uradili su sve što je u njihovoj moći."
, istakao je proslavljeni srpski napadač.

Italijanski mediji javljaju da su italijanski i belgijski klub već postigli načelni dogovor, te da će iznos transfera ceniti 8 miliona evra.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
PintoDaCosta
Monday, 27.07.2015
18:50

Samo da ga ne upropasti kvazi menadzer... NAjbitnije je za dete da ima gde da igra i da se razvija, pare ce doci kao plod toga.. A ne obratno

avatar
Z
Monday, 27.07.2015
16:19

Kako su namestili Fiorentinu....Tako nesto ne radii ozbiljan menadzer.

avatar
Poznavalac
Monday, 27.07.2015
13:47

jako neozbiljno sa njegove strane,samo navlaci na sebe gnev i to nepotrebno u ovim godinama..

avatar
Monday, 27.07.2015
09:58

Lacio koristi greske Fiorentine.

avatar
Z
Monday, 27.07.2015
16:23

Druze, o cemu ti pricas!? Decko se dogovorio sa Laciom, ali su oni ponudili 2M manje od onoga sto je Genk trazio, u medjuvremenu uletela je Fiorentina i iskesirala je 10M, i Kezman umesto da postupi iskreno i da kaze da mali hoce u Lacijo, krece da zavlaci ljude dok ovi nisu odustali. Sada Genk moze da prihvati podnudu od 8M ili da zadrzi nezadovoljnog igraca....Tako da ne postoji greska Fiorentine

avatar
Carina
Monday, 27.07.2015
09:48

I sad ako ga ispali Lacio, ostace u Genku, iznerviravsi pritom ljude iz kluba i dobice etiketu neozbiljnog i nedoslednog coveka i dosta dosta zakomplikovati svoju situaciju sa buducim transferima, jer ce se svi premisljati sta da rade sa ovom primadonicom. Nije odigrao mec za seniorsku reprezentaciju, a vec je utripovao da je Pirlo.

avatar
baldekeita
Monday, 27.07.2015
09:47

Ne znam sto se dize ovolika prasina oko Sergeja?On je jos pre dve nedelje dao rec Tareu i obecao da ce cekati Lacio po svaku cenu.Jedini problem je sto je Lotito svestan da je u dobroj poziciji i zato maksimalno zateze oko podizanja cene.